Γ. Πατούλης: Είμαστε αποφασισμένοι να προβούμε σε κάθε ενδεδειγμένη ενέργεια για την προστασία της δημόσιας υγείας αναφορικά με τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας

Print Friendly, PDF & Email

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη πραγματοποιήθηκε συνάντηση  στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, τη Δευτέρα 25 Μαΐου 2015,  με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 9ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου, ο οποίος έχει καταγγείλει την εγκατάσταση κεραίας κινητής τηλεφωνίας πλησίον του σχολείου, εκφράζοντας παράλληλα την έντονη ανησυχία του για τις επιπτώσεις στην υγεία των παιδιών.  

Στη συνάντηση που διεξήχθη με τη συμμετοχή μαθητών και εκπαιδευτικών, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου διαβεβαίωσε τους παριστάμενους ότι  τόσο ο ίδιος προσωπικά, όσο και η Διοίκηση του Δήμου είναι αποφασισμένοι να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια  και να προβούν σε κάθε ενδεδειγμένη ενέργεια για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Ο κ. Πατούλης ενημέρωσε τους συμμετέχοντες ότι αντιλαμβανόμενος την ανησυχία  που εκδηλώνεται και προκειμένου να ενημερωθούν επίσημα οι κάτοικοι για τα ζητήματα των κεραιών κινητής τηλεφωνίας, ο Δήμος Αμαρουσίου διοργανώνει ημερίδα τη Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015 και ώρα  6:30 με θέμα «Κεραίες κινητής τηλεφωνίας: Αλήθειες και ψέματα.»

Στην ημερίδα όπως υπογράμμισε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου θα συμμετέχουν έγκριτοι και εξειδικευμένοι επιστήμονες, οι οποίοι θα τοποθετηθούν πάνω στα θέματα  των κεραιών της κινητής τηλεφωνίας, ενώ θα υπάρχει και η δυνατότητα να απαντηθούν καίρια ερωτήματα των πολιτών, αλλά και της Διοίκησης στο τόσο σοβαρό θέμα.

Ακολούθησε συνομιλία και ανταλλαγή απόψεων  του Δημάρχου Αμαρουσίου με τους γονείς και εκπαιδευτικούς, οι οποίοι μετά το πέρας της συνάντησης παρέδωσαν ψήφισμα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης,  οι Αντιδήμαρχοι Ρένα Χαλιώτη, Δημήτρης Καρλαύτης και οι Δημοτικού Σύμβουλοι Νικόλαος Πέππας, Δημήτρης Σμυρνής, Αθανάσιος Βελής και Πέτρος Κόνιαρης. 

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο από την συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 9ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου

Μετάβαση στο περιεχόμενο