Γ. Πατούλης: Διεκδικούμε από το Δ΄ΚΠΣ αυτά που η πόλη μας δικαιούται

Print Friendly, PDF & Email


download _.jpg file 52 KB
Την ένταξη στο Δ΄ Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης έργων του Δήμου Αμαρουσίου που αφορούν τις νέες τεχνολογίες, την εκπαίδευση, το περιβάλλον και τη βελτίωση των υποδομών της πόλης ζήτησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης από τον Υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιώργο Αλογοσκούφη και τον Υφυπουργό Γιάννη Παπαθανασίου, στο περιθώριο της συνάντησης που είχε μαζί τους στην εκδήλωση παρουσίασης των αποτελεσμάτων του Γ΄ΚΠΣ και των στόχων του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ) 2007 – 2013.

Για το λόγο αυτό συμφωνήθηκε να υπάρξει εντός των προσεχών ημερών νέα συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών, ώστε να συζητηθούν αναλυτικά  οι προτάσεις του Δήμου που μπορούν να ενταχθούν για χρηματοδότηση στο ΕΣΠΑ 2007 – 2013.

«Διεκδικούμε από το Δ΄ ΚΠΣ αυτά που η πόλη μας δικαιούται», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Πατούλης και πρόσθεσε ότι «στον αναπτυξιακό σχεδιασμό της πόλης μας προωθούμε δράσεις που αφορούν την προστασία του περιβάλλοντος και την ποιότητα ζωής των κατοίκων, την υγεία, τις νέες τεχνολογίες  και τον πολιτισμό. Θέλουμε να κάνουμε το Μαρούσι ανθρώπινη πόλη και μητροπολιτικό κέντρο των

Μετάβαση στο περιεχόμενο