Γ. Πατούλης: διεκδίκηση με αποτέλεσμα, προς όφελος της πόλης μας

Print Friendly, PDF & Email


 

Τέσσερα νέα απορριμματοφόρα φυσικού αερίου στην υπηρεσία καθαριότητας της πόλης


|download _.jpg file 300 KB|


Παραλήφθηκαν χθες το απόγευμα από το Δήμο Αμαρουσίου σε ειδική τελετή, τέσσερα νέα απορριμματοφόρα φυσικού αερίου, τα οποία θα ενισχύσουν τον εξοπλισμό της υπηρεσίας καθαριότητας της πόλης.


Τα απορριμματοφόρα αυτά παραχωρήθηκαν δωρεάν από το Υπουργείο Εσωτερικών στο Δήμο Αμαρουσίου, ο οποίος  συγκαταλέγεται μεταξύ των έξι Δήμων της χώρας που εξασφάλισε τέτοιου τύπου οχήματα από το Υπουργείο Εσωτερικών.|download _.jpg file 276 KB|


Στόχος μας, τόνισε ο Δήμαρχος  Γ. Πατούλης «είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών του Αμαρουσίου, μέσα από την αναβάθμιση του περιβάλλοντος και τη διατήρηση της καθαριότητας της πόλης. Προτεραιότητά μας παραμένει να διεκδικούμε και να εξασφαλίζουμε από την Πολιτεία πόρους και εξοπλισμό, που θα μας επιτρέπει να προσφέρουμε διαρκώς καλύτερες υπηρεσίες στους συμπολίτες μας».


«Παράλληλα με τις παρεμβάσεις μας στην κεντρική εξουσία για την απόδοση πόρων επ’ ωφελεία της πόλης μας, αναπτύσσουμε το τελευταίο διάστημα ένα εκτεταμένο πρόγραμμα κοινωνικής επιχειρηματικότητας, συνεργαζόμενοι με επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην πόλη μας, προσδοκώντας μέσα από τη συνεργασία αυτή να αποκομίσουμε οφέλη για όλη την πόλη και για κάθε πολίτη».|download _.jpg file 122 KB|


Προανήγγειλε μάλιστα ότι το επόμενο δίμηνο θα ενισχυθεί ο εξοπλισμός πυροπροστασίας και δασοπυρόσβεσης του Δήμου Αμαρουσίου με ένα νέο όχημα , δωρεά του Ιδρύματος Ι. Λάτση.


Ενώ έχει δρομολογηθεί και τον επόμενο μήνα θα παραληφθούν από το Δήμο χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση τρία νέα απορριμματοφόρα που θα χρησιμοποιηθούν για την ανακύκλωση της πόλης, ενώ θα τοποθετηθούν και 300 νέοι μπλε κάδοι».

Μετάβαση στο περιεχόμενο