Γ. Πατούλης: Δίνουμε έμφαση στην ανάπτυξη του αθλητισμού στην πόλη μας και προωθούμε τους νέους μας να αγαπήσουν τον αθλητισμό

Print Friendly, PDF & Email

Στην εορταστική εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Αθλητικού Σωματείου «Νίκη Αμαρουσίου» παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

 

Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη, το Αθλητικό Σωματείο «Νίκη Αμαρουσίου» έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα και βράβευσε τις αθλητικές ομάδες για τις επιτυχίες τους, καθώς και αθλητές και προπονητές για την προσφορά τους στον αθλητισμό.

Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου προς τα μέλη και τους φίλους του Σωματείου, ευχαρίστησε τη Διοίκηση για την εμπιστοσύνη της και τους παρευρισκόμενους, τονίζοντας ότι «ο Δήμος Αμαρουσίου δίνει έμφαση στην ανάπτυξη του αθλητισμού στην πόλη μας  και προωθεί τους νέους να αγαπήσουν τον αθλητισμό και να γνωρίσουν τα σημαντικά οφέλη που προκύπτουν  για την υγεία και την ποιότητα ζωής μας όταν εντάσσουμε τον αθλητισμό στην καθημερινότητά μας.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Νίκης Αμαρουσίου κ. Αντώνης Τσέκενης ευχαρίστησε τον κ. Πατούλη για την υποστήριξή του στο έργο του Σωματείου και εξέφρασε τη διαβεβαίωση ότι θα συνεχίσει να στέκεται αρωγός στην προσπάθεια ανάπτυξης του αθλητισμού και να φέρνει νέα παιδιά στον αθλητισμό. Παράλληλα έκανε ένα σύντομο απολογισμό σε όλα τα επίπεδα για τη χρονιά που πέρασε.
Ο Πρόεδρος του Σωματείου βράβευσε το Δήμαρχο Αμαρουσιου κ. Γιώργο Πατούλης  απονέμοντας τιμητική παλέτα για την προσφορά του στον αθλητισμό και την εμπιστοσύνη του στο Σωματείο. 

Εκ μέρους του Σωματείου βραβεύτηκαν όπως κάθε χρόνο ο νεώτερος αθλητής και η νεώτερη αθλήτρια, που φέτος ήταν ο Γιάννης Βαφειάδης και  η Δέσποινα Βούλγαρη. Επίσης βραβεύτηκαν η ομάδα των γυναικών που κατέκτησε τη 2η θέση στο κύπελλο ΕΣΠΑΑΑ και η ομάδα κάτω των 21 ετών που κατέλαβε την 3η θέση στο συγκεκριμένο τουρνουά, καθώς και οι παγκορασίδες που κατέλαβαν την τιμητική 5η θέση ανάμεσα σε 65 ομάδες.

Στη συνέχεια απενεμήθη τιμητική διάκριση για την προσφορά τους στον αθλητισμό στους παλαίμαχους: Αργύρη Καμπούρη (μπασκεμπολίστας), Στέφανο Πολύζο (βολεϊμπολίστας), Κώστα Ρήγα (βετεράνος διαιτητής), Βασίλη Κουντή( κορυφαίος αθλητικός δημοσιογράφος).
Επίσης στον Πρόεδρο του ΕΣΚΑ Δημήτρη Μπασούρη, στη διεθνή βολεϊμπολίστρια Τζίνα Λαμπρούση, στην πρωταθλήτρια Στίβου Ελισάβετ Πισιρίδου και στην παραολυμπιονίκη που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στη σφαιροβολία το 2016, Δήμητρα Κοροκίδα.       

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης, ο Αντιδήμαρχο ς Βασίλης Κόκκαλης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Νικόλαος Πέππας, Ελένη Λέκκα, Δημήτρης Σμυρνής, Πέτρος Κόνιαρης, Κων/νος Αντωνόπουλος, Ελευθέριος Μαγιάκης, Κώστας Βλάχος, Παναγιώτης Σαγρής, Μαίρη Διακολιού και Δημήτρης Κουτσουβέλης.

 

Σχετικά αρχείαΓ. Πατούλης: Δίνουμε έμφαση στην ανάπτυξη του αθλητισμού στην πόλη μας και προωθούμε τους νέους μας να αγαπήσουν τον αθλητισμό_1


Γ. Πατούλης: Δίνουμε έμφαση στην ανάπτυξη του αθλητισμού στην πόλη μας και προωθούμε τους νέους μας να αγαπήσουν τον αθλητισμό_2


Γ. Πατούλης: Δίνουμε έμφαση στην ανάπτυξη του αθλητισμού στην πόλη μας και προωθούμε τους νέους μας να αγαπήσουν τον αθλητισμό_3

Μετάβαση στο περιεχόμενο