Γ. Πατούλης: Ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους εθελοντές ζωής για την προσφορά του υπέρτατου αγαθού προς το συνάνθρωπο, στην 26η εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Η ευαισθητοποίηση για μεγαλύτερη συμμετοχή ενίσχυσε τη Δημοτική Τράπεζα Αίματος με 193 φιάλες αίματος 

50 περισσότεροι εθελοντές ζωής από την προηγούμενη εθελοντική  αιμοδοσία προσέφεραν το υπέρτατο αγαθό αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπο, συμμετέχοντας στην 26η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Αμαρουσίου για την ενίσχυση της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος. 

Στο κάλεσμα του Δήμου Αμαρουσίου για συμμετοχή στη εθελοντική αιμοδοσία ανταποκρίθηκαν 230 εθελοντές αιμοδότες, συνεισφέροντας ώστε να συγκεντρωθούν 193 φιάλες αίματος, 47 περισσότερες από την προηγούμενη εθελοντική αιμοδοσία.                 

Κατά τη διαδικασία της αιμοδοσίας τηρήθηκε ο απαραίτητος ιατρικός έλεγχος και οι υγειονομικοί κανονισμοί για την προστασία των αιμοδοτών από το επιστημονικό προσωπικό του Νοσοκομείου Αμαλία Φλέμινγκ, υπό την επίβλεψη της Πρόεδρου του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α Ελένη Λέκκα Καλαντζάκη.

 

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του ΙΣΑ κ. Γιώργος Πατούλης εκφράζει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εθελοντές ζωής για την προσφορά και την αλληλεγγύη τους προς το συνάνθρωπο.

« Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους τους εθελοντές ζωής για την προσφορά του υπέρτατου αγαθού αλληλεγγύης για τη συνέχιση της ζωής των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη από μετάγγιση.
Με την ευαισθητοποίηση για μεγαλύτερη συμμετοχή στην 26η εθελοντική αιμοδοσία ενισχύσαμε τη Δημοτική Τράπεζα Αίματος, ώστε να μπορούμε να ανταποκριθούμε στις αυξημένη ζήτηση σε αίμα κάθε μέρα, κάθε  ώρα.
 Και αυτή τη μεγάλη ανάγκη μπορούν να την κατανοήσουν καλύτερα όσοι έτυχε να βρεθούν στην ανάγκη οι ίδιοι οι συγγενείς τους για μετάγγιση αίματος.
Συνεχίζουμε τον αγώνα και προσκαλούμε όλους να γίνουν εθελοντές ζωής δίνοντας ελπίδα σε όσους μας χρειάζονται.»                

Κάθε εθελοντής αιμοδότης έχει την δυνατότητα να εφοδιαστεί με την ηλεκτρονική κάρτα εθελοντή αιμοδότη του Υπουργείου Υγείας που του εξασφαλίζει, σε περίπτωση ανάγκης, μονάδες αίματος για τον ίδιο ή τους συγγενείς του.

Ο Δήμος Αμαρουσίου ευχαριστεί επίσης θερμά για την ευγενική χορηγία τους τις επιχειρήσεις Coca-cola 3E, Pizza fan,Εlbisco και την κ.Αρβανιτάκη Ελένη.

 

Σχετικά αρχείαΓ. Πατούλης: Ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους εθελοντές ζωής για την προσφορά του υπέρτατου αγαθού προς το συνάνθρωπο, στην 26η εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Αμαρουσίου_1


Γ. Πατούλης: Ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους εθελοντές ζωής για την προσφορά του υπέρτατου αγαθού προς το συνάνθρωπο, στην 26η εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Αμαρουσίου_2


Γ. Πατούλης: Ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους εθελοντές ζωής για την προσφορά του υπέρτατου αγαθού προς το συνάνθρωπο, στην 26η εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Αμαρουσίου_3

Μετάβαση στο περιεχόμενο