Γ. Πατούλης: «Όλοι μαζί ενωμένοι θα γράψουμε μια νέα λαμπρή σελίδα στη ιστορία του ΓΣΑ»

Print Friendly, PDF & Email


Ο Δήμαρχος Γ.Πατούλης με τους παίκτες, τους προπονητές και τη διοίκηση της ομάδας μπάσκετ του ΓΣΑ.
|download file .jpg 136 KB|


Την νέα εμφάνιση στον προπονητή του Αμαρουσίου, Βαγγέλη Αλεξανδρή, παρέδωσε συμβολικά ο Γ.Πατούλης.
|download file .jpg 172 KB|


Από αριστερά, ο αρχηγός της ομάδας Γ.Γκαγκαλούδης, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Β.Κωνσταντίνου, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ.Πατούλης, ο Γ.Διευθυντής της Champion Δ.Ματεμτζής, ο πρόεδρος του ερασιτέχνη ΓΣΑ Κ.Κουτσούκος και ο προπονητής Β.Αλεξανδρής.
|download file .jpg 120 KB| 


 


Την υπόσχεση ότι η ομάδα μπάσκετ του Αμαρουσίου θα γίνει και πάλι μεγάλη, όπως την είχαν συνηθίσει όλα τα προηγούμενα χρόνια οι φίλαθλοι, έδωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, στο περιθώριο της παρουσίασης της νέας εμφάνισης της ομάδας, που έγινε στο Δημαρχείο Αμαρουσίου.

Ο κ. Πατούλης είπε πως «εμείς ως Δήμος, η νέα διοίκηση με τον πρόεδρο  της ΚΑΕ Βασίλη Κωνσταντίνου, τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Κώστα Κουτσούκο  και τους παίκτες,  θα  μείνουμε μια αγκαλιά και όλοι ενωμένοι θα γράψουμε μια νέα σελίδα στην ιστορία της ομάδας, εξίσου λαμπρή. Δίνουμε υπόσχεση ότι κλειστό του “Σπύρου Λούη”, το φυσικό σπίτι του Αμαρουσίου,  μέσα από αυτοχρηματοδότηση, θ’ αρχίσει να χτίζεται  από το καλοκαίρι και μέσα σε δυο χρόνια θα έχουμε ένα σύγχρονο γυμναστήριο, που θα  φιλοξενεί αυτή τη μεγάλη ομάδα».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Μαρούσι, Β. Κωνσταντίνου ευχαρίστησε τον κ. Πατούλη λέγοντας:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο, που έδωσε μεγάλη μάχη για την ύπαρξη αυτής της ομάδας. Χωρίς αυτόν θα είχε υποβιβαστεί και γι’ αυτό εμείς ως εκπρόσωποι του  Ερασιτέχνη τον ευγνωμονούμε γι αυτό».

Τον κ. Πατούλη ευχαρίστησε με θερμά λόγια και ο Αντιπρόεδρος της ΚΑΕ και πρόεδρος του Ερασιτέχνη κ. Κ. Κουτσούκος, λέγοντας:

«Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον Δήμαρχο Γιώργο Πατούλη για τις προσπάθειες που έκανε. Επειδή στη ζωή μου έχω μάθει να τα λέω σταράτα και δεν είμαι κόλακας, αν δεν  ήταν αυτός το Μαρούσι θα είχε πέσει στην Β’ Εθνική κατηγορία. Θα ήταν παράλειψη να μην εξάρω την προσπάθεια του Σπύρου Σταθούλη ο οποίος  πολλές φορές έβαζε χρήματα από την τσέπη του».

Ο κ. Δ.Ματεμτζής, Γενικός Διευθυντής της Champion Hellas, που είναι η χορηγός του αθλητικού υλικού της ομάδας, είπε:

«Ο κύριος λόγος που προχωρήσαμε σε αυτή τη χορηγία έχει να κάνει  με την πεποίθηση ότι το Μαρούσι, όχι μόνο θα είναι βιώσιμο αλλά θα παρουσιαστεί και ανταγωνιστικό.  Επιπλέον συναισθανόμαστε, ειδικά μετά τις τελευταίες εξελίξεις, την προσπάθεια του Δήμου και ειδικά του Δημάρχου, του πολύ καθαρού και σωστού ΔΣ που ορίστηκε, όπως και την παράπλευρη υποστήριξη του Ερασιτέχνη που μας δείχνουν, ότι το Μαρούσι θα είναι και νοικυρεμένο, αλλά θα δώσει χαρά και στην πόλη και στους δημότες κα στην χορηγό εταιρία».

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν ακόμη, ο προπονητής της ομάδας Β. Αλεξανδρής και ο αρχηγός της Γ. Γκαγκαλούδης.
 


 


Μετάβαση στο περιεχόμενο