Γ. Πατούλης: «Όλοι κοντά στην ομάδα μπάσκετ του Αμαρουσίου, στη νέα προσπάθεια που αρχίζει»

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Γ.Πατούλης με τον πρώην πρόεδρο της ΚΑΕ Α.Βωβό και τον προπονητή της ομάδας του Αμαρουσίου, Β.Αλεξανδρή.
|download file .jpg 114Kb|


Ο κ.Πατούλης έδωσε το «παρών» στη Γενική συνέλευση της ΚΑΕ, που έδωσε τέλος στην περιπέτεια που πέρασε η ομάδα μπάσκετ της πόλης μας.
|download file .jpg 114Kb|


Κ. Κουτσούκος, Πρόεδρος Ερασιτέχνη ΓΣΑ: «Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο για την μεγάλη στήριξη που προσέφερε στην ομάδα»


Μετά τη σημερινή Γενική Συνέλευση της ΚΑΕ του Γυμναστικού Συλλόγου, κατά την οποία ορίστηκε νέο Διοικητικό Συμβούλιο, μια νέα προσπάθεια για την ομάδα μπάσκετ της πόλης μας ξενικά. Η περιπέτεια στην οποία την έβαλαν οι ανεύθυνοι χειρισμοί του κ. Γκάμαρη και της παρέας του, έλαβε τέλος. Η Γενική Συνέλευση κατέστησε άκυρο το προσύμφωνο της μεταβίβασης των μετοχών από τον ʼρη Βωβό στους Γκάμαρη-Μαρή. Παράλληλα, η νέα διοίκηση του Αμαρουσίου θα αποτελείται από τον πρόεδρο Βασίλη Κωνσταντίνου και τα μέλη Κώστα Κουτσούκο, Νίκο Πέππα,  Σπύρο Σταθούλη και Παναγιώτη Τζελάλη.
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ο οποίος έλαβε μέρος στη Γενική Συνέλευση, δήλωσε μετά το τέλος της: «Αισθάνομαι την ανάγκη να πει ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στους φιλάθλους της ομάδας, τόσο για την υπομονή που έδειξαν κατά την περίοδο αυτή της περιπέτειας, την οποία πέρασε η ομάδα, όσο και για την στήριξή τους. Όπως επίσης στο Πρόεδρο του Ερασιτέχνη Γ.Σ.Α. Κ. Κουτσούκο και τον πρώην Πρόεδρο της ΚΑΕ  ʼ. Βωβό για την συμβολή τους και την αγάπη τους προς την ομάδα. Το Μαρούσι ξενικά μια νέα προσπάθεια, στην οποία όλοι πρέπει να είμαστε κοντά. Δεν περισσεύει κανείς. Θα κάνουμε τα πάντα για να δημιουργήσουμε μια ομάδα και πάλι αντάξια της Ιστορίας της και να πάμε το Μαρούσι και πάλι ψηλά».
Με θερμά λόγια, ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΓΣΑ Κώστας Κουτσούκος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Αμαρουσίου λέγοντας: «Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο της πόλης Γιώργο Πατούλη που έκανε τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε η ομάδα να εξασφαλίσει την εγγυητική επιστολή και να μπορεί να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α1. Όλοι μαζί ενωμένοι να κάνουμε και πάλι το Μαρούσι μεγάλο».


Το νέο Δ. Σ. της ΚΑΕ του ΓΣΑ έχει ως εξής:
Β. Κωνσταντίνου, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος
Κ. Κουτσούκος, Αντιπρόεδρος
Ν. Πέππας, μέλος
Σ. Σταθούλης, μέλος
Π. Τζελάλης, μέλος

Μετάβαση στο περιεχόμενο