Γ. Πατούλης: «Τιμούμε τη συνεργασία πολλών ετών με μια συναυλία αγάπης αφιερωμένη στην πρόληψη»

Print Friendly, PDF & Email

Προσκεκλημένος  του Συλλόγου Φίλων του Γενικού Ογκολογικού Νοσοκομείου «Οι Άγιοι Ανάργυροι» ήταν ο Πρόεδρος του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων και της ΚΕΔΕ, κ. Γιώργος Πατούλης, Δήμαρχος Αμαρουσίου σε εκδήλωση του Συλλόγου αφιερωμένη στη Βίκυ Μοσχολιού στο θέατρο Παλλάς.

Το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων συνεργάζεται από το 2012 με το Σύλλογο Φίλων του Γενικού Ογκολογικού Νοσοκομείου «Οι Άγιοι Ανάργυροι» έχοντας εξυπηρετήσει περισσότερες από 4.000 γυναίκες των Δήμων-μελών του Δικτύου με δωρεάν ψηφιακές μαστογραφίες.

Ο Πρόεδρος του Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ και της ΚΕΔΕ, κ. Γ. Πατούλης, Δήμαρχος Αμαρουσίου απηύθυνε χαιρετισμό κατά τον οποίο ευχαρίστησε την Πρόεδρο του Συλλόγου κα. Γρηγοροπούλου για την εξαιρετική συνεργασία και τόνισε τη σημασία της έγκαιρης και έγκυρης διάγνωσης μιας νόσου απειλητικής για την ανθρώπινη ζωή. Μεταξύ άλλων ο κ. Πατούλης ανέφερε ότι: «Είναι γνωστό ότι ο καρκίνος μαστού είναι  πιο συχνός καρκίνος στις γυναίκες και αποτελεί την πρώτη αιτία θανάτου στις γυναίκες ηλικίας 45-60 ετών. Η πρώιμη διάγνωσή του σώζει πραγματικά ζωές. Στο πλαίσιο της κοινωνικής αλληλεγγύης είναι υποχρέωσή μας να παρέχουμε τη δυνατότητα της έγκαιρης διάγνωσης σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με τη συμβολή του Εργαστηρίου Ελληνικής Μουσικής του Δήμου Αθηναίων και τη συμμετοχή της χορωδίας Παιδική-Νεανική του Δήμου Λαυρεωτικής και με την υποστήριξη του Δήμου Αθηναίων. Όλοι οι καλλιτέχνες συμμετείχαν αφιλοκερδώς σε αυτή τη συναυλία αγάπης, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για τους σκοπούς του Συλλόγου, τη στήριξη του ογκολογικού ασθενή και κυρίως τη λειτουργία του Κέντρου Μαστού.

 

Σχετικά αρχείαΓ. Πατούλης: «Τιμούμε τη συνεργασία πολλών ετών με μια συναυλία αγάπης αφιερωμένη στην πρόληψη» (1)


Γ. Πατούλης: «Τιμούμε τη συνεργασία πολλών ετών με μια συναυλία αγάπης αφιερωμένη στην πρόληψη» (2)


Γ. Πατούλης: «Τιμούμε τη συνεργασία πολλών ετών με μια συναυλία αγάπης αφιερωμένη στην πρόληψη» (3)


Γ. Πατούλης: «Τιμούμε τη συνεργασία πολλών ετών με μια συναυλία αγάπης αφιερωμένη στην πρόληψη» (4)


Γ. Πατούλης: «Τιμούμε τη συνεργασία πολλών ετών με μια συναυλία αγάπης αφιερωμένη στην πρόληψη» (5)


Γ. Πατούλης: «Τιμούμε τη συνεργασία πολλών ετών με μια συναυλία αγάπης αφιερωμένη στην πρόληψη» (6)

Μετάβαση στο περιεχόμενο