Γ. Πατούλης: «Τιμούμε την Παγκόσμια Ημέρα Ανθρώπινων Δικαιωμάτων εστιάζοντας στην Υγεία ως ανθρώπινο δικαίωμα υψίστης αξίας»

Print Friendly, PDF & Email

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, που τιμάται στις 10 Δεκεμβρίου, ο Τομέας Υγείας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στην Αθήνα και στον Πειραιά διοργάνωσε Ημερίδα Υγείας υπό την Αιγίδα του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων.

Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων και της ΚΕΔΕ κ. Γ. Πατούλης, Δήμαρχος Αμαρουσίου προσκεκλημένος στην Ημερίδα, κατά την έναρξη των εργασιών απηύθυνε χαιρετισμό σημειώνοντας ότι «τα ανθρώπινα δικαιώματα στο σύνολό τους είναι αναφαίρετα και αδιαίρετα και καθιστούν βασική προϋπόθεση ειρήνης και ευημερίας κάθε σύγχρονης κοινωνίας. Θεωρούμε ότι η Υγεία είναι ανθρώπινο δικαίωμα υψίστης αξίας και προς τούτο εφαρμόζουμε όλα τα προγράμματα προαγωγής υγείας μέσα από την πρόληψη».

Την Ημερίδα πλαισίωσαν εισηγητές με πλούσια εκπαιδευτική, επιστημονική, ερευνητική και ακαδημαϊκή εμπειρία με σημαντικές τοποθετήσεις. Επίσης συμμετείχαν εκπρόσωποι του ΚΕ.ΕΛ..Π.ΝΟ και της Μ.Κ.Ο. Κέντρο Ζωής με αντίστοιχες παρουσιάσεις.

Η Ημερίδα πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ., του «Κέντρου Ζωής», του Ινστιτούτου Ψυχικής και Σεξουαλικής Υγείας και της Hansaplast.

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο από την Ημερίδα Υγείας που διοργάνωσε ο Τομέας Υγείας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ υπό την Αιγίδα του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων (1)

Μετάβαση στο περιεχόμενο