Γ. Πατούλης: «Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε στην Τοπική Αυτοδιοίκηση το κατάλληλο περιβάλλον, ώστε να μπορέσει να ενδυναμωθεί η γυναικεία επιχειρηματικότητα

Print Friendly, PDF & Email

Την αμέριστη υποστήριξή του στην προσπάθεια για την ενίσχυση της γυναικείας επιχειρηματικότητας εξέφρασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Τομέας Ανάπτυξης Γυναικών Μάνατζερ & Επιχειρηματιών (ΤΟΓΜΕ) της Ελληνικής Εταιρείας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

 

Στόχος της εκδήλωσης ήταν να συγκεντρωθούν γυναίκες-επιχειρηματίες, αλλά και στελέχη, που θέλουν να ενημερωθούν για την γυναικεία επιχειρηματικότητα, αλλά και να γνωριστούν μεταξύ τους, με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών και περαιτέρω τη σύναψη συνεργασιών. 

 

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Γιώργος Πατούλης, μετά τις θερμές ευχές του προς τις παριστάμενες για την Ημέρα της Γυναίκας, αναφερόμενος στη σημαντική συμβολή της στην ανάπτυξη της ελληνικής κοινωνίας , ανέδειξε τους πολλαπλούς της ρόλους, με ειδική αναφορά στο ρόλο της γυναίκας ως μάνας, κάνοντας λόγο για τη μητέρα που υπήρξε και επιχειρηματίας.
 

 Αναπτύσσοντας τη γυναικεία επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα του σήμερα, εξέφρασε τη βούληση «να αποτελέσει «έναν ισχυρό κρίκο στην αλυσίδα που υπάρχει στη γυναικεία επιχειρηματικότητα, συμβάλλοντας με όλες του τις δυνάμεις στην ενίσχυση και στην ανάπτυξης της».
 
«Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε στην Τοπική Αυτοδιοίκηση το κατάλληλο περιβάλλον, ώστε να μπορέσει να ενδυναμωθεί η γυναικεία επιχειρηματικότητα. Για το σκοπό αυτό, το επόμενο διάστημα προχωρούμε σε δράσεις ουσιαστικές, που ξεκινούν από το Μαρούσι και θα επεκταθούν σε όλη την Ελλάδα» υπογράμμισε ο κ. Πατούλης.

 

Παράλληλα, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου προέτρεψε τις γυναίκες να ασχοληθούν ενεργά με την κεντρική πολιτική σκηνή, αλλά και με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, σημειώνοντας ότι «δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι ο ίδιος προσωπικά έχει επιλέξει γυναίκες ως στενούς συνεργάτες σε θέσεις ευθύνης.    

 

Στην εκδήλωση η Διευθύνουσα Σύμβουλος της ManpowerGroup Ελλάδας & Κύπρου, Φανή Κλειδά, ανέπτυξε το θέμα: Discovering Yourself is all what it takes – Own your career success, ενώ στο πάνελ που ακολούθησε συμμετείχαν οι: κ. Ανδρομάχη Ζερζιβίλη, Αντιπρόεδρος & CTO, AKTINA  Travel Group, Κατερίνα Ιωακείμ – Διευθύνουσα Σύμβουλος, start up coverstory.gr, Δρ. Φλώρα Σταυρίδη, Ογκολόγος Παθολόγος, Συνεργάτης Ομίλου Υγεία, Managing Director Care and Cure Oncology Center και Ρία Στεργιοπούλου, Διευθύνουσα Σύμβουλος, TELETRANS A.E.

Τον συντονισμό είχε η Πρόεδρος του ΤΟΓΜΕ κα Άρτεμις Λιόντα.

Tο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης, που αφορούσε τη δράση Business Networking, συντόνισε το μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΟΓΜΕ Δρ. Αναστασία Ψωμιάδη, η οποία προέτρεπε τις συμμετέχουσες να παρουσιάσουν τον εαυτό τους, την εταιρεία τους, καθώς και να γνωριστούν μεταξύ τους.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε η Αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων Δήμου Αμαρουσίου κα Ρένα Χαλιώτη.           
 

 

Σχετικά αρχείαΓ. Πατούλης: «Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε στην Τοπική Αυτοδιοίκηση το κατάλληλο περιβάλλον, ώστε να μπορέσει να ενδυναμωθεί η γυναικεία επιχειρηματικότητα_1


Γ. Πατούλης: «Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε στην Τοπική Αυτοδιοίκηση το κατάλληλο περιβάλλον, ώστε να μπορέσει να ενδυναμωθεί η γυναικεία επιχειρηματικότητα_2


Γ. Πατούλης: «Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε στην Τοπική Αυτοδιοίκηση το κατάλληλο περιβάλλον, ώστε να μπορέσει να ενδυναμωθεί η γυναικεία επιχειρηματικότητα_3

Μετάβαση στο περιεχόμενο