Γ. Πατούλης: «προτεραιότητά μας η αναβάθμιση των σχολικών υποδομών»

Print Friendly, PDF & Email

Ο Δήμαρχος κ. Γ. Πατούλης και η Δημοτική αρχή έχουν ως προτεραιότητά τους την αναβάθμιση των σχολικών υποδομών της πόλης αλλά και την ενίσχυση της ασφάλειας τον μαθητών. Είναι χαρακτηριστικό ότι φέτος ολοκληρώθηκε η ανάπλαση των αύλειων χώρων, μέσα από πρόγραμμα του ΟΣΚ, ύψους 480 χιλιάδων ευρώ, στο 3ο, 11ο, 8ο και 16ο Δημοτικό, καθώς και στο 1ο και 9ο Νηπιαγωγείο, ενώ έγιναν από τα εξωτερικά συνεργεία του Δήμου εργασίες ανάπλασης των αύλειων χώρων, παρεμβάσεις σε χώρους υγιεινής στο 10ο Δημοτικό και στο 5ο Δημοτικό, ενώ έγιναν αναβαθμίσεις των αθλητικών υποδομών (ενδεικτικά αναφέρουμε το Γυμνάσιο Αναβρύτων), καθαρισμός και απομάκρυνση επικίνδυνων αντικειμένων από τα προαύλια των σχολείων, καθώς και οι εργασίες συντήρησης που γίνονται κάθε χρόνο, πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς.
Με αφορμή την ολοκλήρωση των έργων ανακατασκευής των τουαλετών στο 10ο Δημοτικό Σχολείο, ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Σχολείου με επιστολή του προς  τον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλη και τον Αντιδήμαρχο κ. Δ. Καρλαύτη, εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την ανακατασκευή των τουαλετών του σχολείου, ένα πάγιο αίτημα των τελευταίων ετών, που ικανοποιήθηκε. Αναλυτικά η επιστολή έχει ως εξής:


«Κύριε Δήμαρχε,
Από τις πρώτες μέρες της προηγούμενης σχολικής χρονιάς ο Σύλλογός μας έθεσε σαν θέμα άμεσης προτεραιότητας την ανακατασκευή των τουαλετών του σχολείου μας. Πρέπει να τονίσουμε ότι το θέμα των τουαλετών ήταν πάγιο αίτημα του συλλόγου μας τα τελευταία χρόνια και η επίλυσή του ήταν ζωτικής σημασίας, για την αξιοπρεπή διαβίωση των παιδιών μας στο σχολείο.
Οι δεσμεύσεις τηρήθηκαν και τα έργα υλοποιήθηκαν έγκαιρα, πριν την έναρξη των μαθημάτων στις 11 Σεπτεμβρίου.
Οι νέες και μοντέρνες πλέον εγκαταστάσεις μας δίνουν πολύ μεγαλύτερη σιγουριά για την τήρηση των κανόνων υγιεινής που προσφάτως και λόγω και της νέας γρίπης είναι επείγουσας προτεραιότητας.
Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά τις Υπηρεσίες του Δήμου για τη βοήθεια που μας προσέφεραν και ιδιαίτερα την επιβλέπουσα μηχανικό κ. Ζορμπά, για το πραγματικό ενδιαφέρον που έδειξε, καθ’ όλη τη διάρκεια του έργου.
Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε θερμά τον Αντιδήμαρχο Δ. Καρλαύτη ο οποίος σε όλη αυτή την προσπάθεια από την πρώτη στιγμή ήταν αγωγός και συμπαραστάτης.
Εκ μέρους όλων των γονέων και κηδεμόνων


Με τιμή
Μιχάλης Σεϊτανίδης, Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων 10ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου»


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο