Γ. Πατούλης: «ποιοτικές υπηρεσίες στη νέα γενιά από το 8ο Αθλητικό Camp του Δήμου Αμαρουσίου»

Print Friendly, PDF & Email


 
Στην Α’ περίοδο του 8ου Αθλητικού Camp συμμετέχουν 300 παιδιά.
|download file .jpg 143KB|

 
«Το Αθλητικό Camp του Δήμου Αμαρουσίου αποτελεί πια καλοκαιρινό θεσμό για την πόλη μας» δήλωσε ο κ. Πατούλης.
|download file .jpg 135KB|
Στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Κολυμβητηρίου βρέθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης, για να δει από κοντά τις δραστηριότητες του 8ου Αθλητικού Camp, που ξεκίνησε στις 15 Ιουνίου 2010.
Ο κ. Πατούλης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την συμμετοχή πάνω από 300 παιδιών στην Α’ περίοδο του Αθλητικού Camp του Δήμου, που προσφέρει σε όλους τους μαθητές της πόλης μοναδικές στιγμές.
«Το Αθλητικό Camp του Δήμου Αμαρουσίου αποτελεί πια καλοκαιρινό θεσμό για την πόλη μας. Είμαστε χαρούμενοι που μπορούμε να προσφέρουμε ως Δημοτική Αρχή στην νέα γενιά της πόλης, ένα πλούσιο πρόγραμμα επιστημονικά σχεδιασμένων αθλητικών δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων, δίνοντας την ευκαιρία στους μικρούς μας φίλους να συμμετέχουν σε πλήθος αθλημάτων και δράσεων και να απολαύσουν ένα ξένοιαστο και χαρούμενο καλοκαίρι», ανέφερε ο κ. Πατούλης.
Ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού κ.Σ.Σταθούλης, ευχαρίστησε από την πλευρά του τον κ. Δήμαρχο για το ενδιαφέρον του και στη στήριξή του στις δραστηριότητες του Αθλητικού Οργανισμού.
Η Α’ περίοδος του Αθλητικού Camp του Δήμου Αμαρουσίου ξεκίνησε στις 15 Ιουνίου και θα διαρκέσει ως τις 26 Ιουνίου. Θα ακολουθήσουν άλλες τρεις περίοδοι:


Β’ Περίοδος:  28 Ιουνίου – 9 Ιουλίου
Γ’ Περίοδος:  12 – 23 Ιουλίου
Δ’ Περίοδος: 30 Αυγούστου – 10 Σεπτεμβρίου


Οι δηλώσεις συμμετοχής για την Β’ περίοδο θα γίνονται δεκτές ως τις 18 Ιουνίου, για την Γ’ περίοδο ως τις 2 Ιουλίου και για την Δ’ περίοδο στις 23 Αυγούστου.


Στους μαθητές που συμμετέχουν στο Αθλητικό Camp προσφέρεται επιλεγμένο διατροφικό πρόγραμμα, ενώ όλα τα παιδιά  συμμετέχουν σε αθλητικές δραστηριότητες, όπως ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις, κολύμβηση, τάε κβο ντο, τζούντο, βόλεϊ, γυμναστική, παραδοσιακοί χοροί, τοξοβολία. Σε όλα τα αθλήματα τα παιδιά συνοδεύονται και καθοδηγούνται από τους έμπειρους καθηγητές φυσικής αγωγής του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αμαρουσίου.


Κατασκήνωση για τα παιδιά της πόλης


Για 4η χρονιά, ο Δήμος Αμαρουσίου προσφέρει μια ολοκληρωμένη πρόταση για καλοκαιρινές διακοπές των μαθητών της πόλης μας σε οργανωμένη κατασκήνωση με το δυνατότερο χαμηλό κόστος συμμετοχής, το οποίο ορίζεται με βάση κοινωνικά κριτήρια. Ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Αμαρουσίου συνεργάζεται με τις Κατασκηνώσεις Ασημακόπουλου, που βρίσκονται στο 31ο χλμ. της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας, στις Αφίδνες Αττικής. Η κατασκήνωση είναι άρτια εξοπλισμένη και το έμπειρο προσωπικό της εγγυάται τη δημιουργική απασχόληση και διασκέδαση των παιδιών. Όλα αυτά συνδυάζονται με 24ωρη ιατρική παρακολούθηση, σύγχρονους χώρους υγιεινής, αθλητικούς χώρους, πολιτιστικό κέντρο και πολλούς ακόμη χώρους ψυχαγωγίας.


Η κατασκήνωση θα διαρκέσει από τις 2 έως τις 13 Αυγούστου. Δηλώσεις συμμετοχής υποβάλλονται έως τις 27 Ιουλίου.


Για περισσότερες πληροφορίες για τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την εγγραφή τόσο στην κατασκήνωση όσο και στο 8ο Αθλητικό Camp, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Αμαρουσίου, στην οδό Κυπρίων Αγωνιστών & Αναξαγόρα.
Τηλέφωνο: 2106107650 & 51.


 


Μετάβαση στο περιεχόμενο