Γ. Πατούλης: «Κανένα παιδί στο Μαρούσι χωρίς τα απαραίτητα σχολικά είδη»

Print Friendly, PDF & EmailΠροσωπικό της Κοινωνικής Υπηρεσίας καθημερινά παραδίδει σχολικά είδη στους δικαιούχους.

Μέρος των σχολικών ειδών που έχουν συγκεντρωθεί.


Με διακριτικότητα διανέμει η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αμαρουσίου στους ωφελούμενους μαθητές τα συλλεχθέντα σχολικά είδη


Τα σχολικά είδη που συγκέντρωσε ο Δήμος Αμαρουσίου με πρωτοβουλία του Δημάρχου Γιώργου Πατούλη, από 1η Σεπτεμβρίου 2012 μέχρι και την έναρξη των σχολείων, σε μία σειρά από δράσεις που πραγματοποίησε σε συνεργασία με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», το ΣΚΑΪ και τη Eurobank αλλά και στο Χώρο Κοινωνικής Προσφοράς στο The Mall Athens, διανέμει η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου σε μαθητές από ευπαθείς κοινωνικά οικογένειες.


Ήδη 50 οικογένειες των ωφελούμενων μαθητών έχουν απευθυνθεί στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου και σε πνεύμα διακριτικότητας και εχεμύθειας έχουν παραλάβει τα απαραίτητα σχολικά είδη για τα παιδιά τους, όλα καινούρια ή σε άριστη κατάσταση.


Με την ευκαιρία της παράδοσης των σχολικών ειδών ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης, δήλωσε: «Με τη διάθεση των σχολικών ειδών στα παιδιά, η προσπάθειά μας πιάνει τόπο. Μέσα από το κάλεσμα προς τους συμπολίτες μας από 1η έως 11 Σεπτεμβρίου καταφέραμε να συγκεντρώσουμε σημαντική ποσότητα σχολικών ειδών από τσάντες μέχρι μολύβια και σχολικά εγχειρίδια τα οποία προσφέρουμε εντελώς δωρεάν σε παιδιά που οι οικογένειες τους αδυνατούσαν να τα προμηθευτούν. Στόχος μας είναι στο πλαίσιο των δυνατοτήτων της τοπικής αυτοδιοίκησης να προσφέρουμε με ισότιμο τρόπο πρόσβαση στη μάθηση σε όλα τα παιδιά. Ευχαριστούμε όλους τους συμπολίτες μας που με τόση θέρμη ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας για συμμετοχή στις δράσεις μας αλλά και τους εθελοντές και το προσωπικό της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας για την πλήρη στήριξη τους».


Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αμαρουσίου, Παλαιολόγου 9 Δευτ. – Παρ. 9 π.μ. – 2 μ.μ. τηλ. 2132031920-22.

Μετάβαση στο περιεχόμενο