Γ. Πατούλης: «Η Τοπική Αυτοδιοίκηση πρωτοπορεί στον τομέα της Πρόληψης με ενεργούς συμπαραστάτες»

Print Friendly, PDF & Email

Εγκαίνια ΚΕΠ Υγείας Δήμου Αγ. Αναργύρων -Καματερού
 

Στα εγκαίνια λειτουργίας του ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Αγίων Αναργύρων, παρουσία πλήθους κόσμου μίλησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων Προαγωγής της Υγείας κ. Γιώργος Πατούλης, τονίζοντας τη σημασία της πρόληψης για τους δημότες πριν φτάσουν στη θεραπεία μιας νόσου.

Κάνοντας μια συνοπτική, αλλά εμπεριστατωμένη παρουσίαση του προγράμματος των ΚΕΠ Υγείας, ο κ. Πατούλης σημείωσε ιδιαίτερα το σημαντικό και σπουδαίο ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στον τομέα της πρόληψης και συνεχάρη για μια ακόμη φορά όλους τους δήμους που συμμετέχουν και πιστεύουν σε αυτό το νέο θεσμό.

Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων-Καματερού κ. Νίκος Σαράντης αναφέρθηκε στην πολύ στενή συνεργασία που υπάρχει μεταξύ του δήμου και του Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ, ενώ μίλησε για τη συμμετοχή του Δήμου ως έναν από τους 14 πρωτοπόρους δήμους σε ένα ολοκληρωμένο θεσμό που αφορά στην πρόληψη. Ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων-Καματερού δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους Αντιδημάρχους και τους συνεργάτες στις κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου για την αφοσίωσή τους στην παροχή υπηρεσιών στους πολίτες.  

Από την πλευρά της, η Διευθύντρια των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού κα Αγγ. Οικονομοπούλου έκανε μια σύντομη παρουσίαση του έργου των κοινωνικών υπηρεσιών του δήμου δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη στήριξη που προβλέπεται για τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού.

Παρόντες στην Εκδήλωση ήταν ο Γενικός Διευθυντής του Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ κ. Σ. Παπασπυρόπουλος, ο κ. Ν. Παντελιάς Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιλίου, Πετρούπολης και Αχαρνών κ.κ. Αθηναγόρα, η κα Π. Καρκαλέτση Δημοτική Σύμβουλος, ο κ. Γ. Μακρυνός Αντιπρόεδρος Β’  του Δ.Σ. του Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ και Δημοτικός Σύμβουλος Κορυδαλλού, ο κ. Α. Λεωτσάκος Αντιδήμαρχος Αγίας Βαρβάρας, ο κ. Π. Παπαγεωργίου Πρόεδρος Πολιτιστικού Κέντρου, ο κ. Γ. Μαλτέζος Δημοτικός Σύμβουλος Αγίων Αναργύρων-Καματερού, ο κ. Π. Μουρούτσος Διοικητικός Υπεύθυνος της Κεντρικής Δομής των ΚΕΠ Υγείας και ο κ. Γ. Κορμάς Επιστημονικός Υπεύθυνος της Κεντρικής Δομής των ΚΕΠ Υγείας και πολλοί ακόμη.

 

Σχετικά αρχείαΟ Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ, Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος ΚΕΔΕ κ. Γιώργος Πατούλης κατά την ομιλία του.


Από αριστερά ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Αγίων Αναργύρων – Καματερού κ. Ν. Παντελιάς, ο Αντιπρόεδρος Β’ του Δ.Σ. του Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ και Δημοτικός Σύμβουλος Κορυδαλλού κ. Γ. Μακρυνός, ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων-Καματερού κ. Νίκος Σαράντης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ, Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος ΚΕΔΕ κ. Γ. Πατούλης, η Δημοτική Σύμβουλος Αγίων Αναργύρων – Καματερού κα Π. Καρκαλέτση, ο Γενικός Διευθυντής του Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ κ. Σ. Παπασπυρόπουλος και ο Διοικητικός Υπεύθυνος της Κεντρικής Δο


Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ, Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος ΚΕΔΕ κ. Γιώργος Πατούλης με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ιλίου, Πετρούπολης και Αχαρνών κ.κ. Αθηναγόρα.

Μετάβαση στο περιεχόμενο