Γ. Πατούλης: «Η Αυτοδιοίκηση ενώνει δυνάμεις και στον Πολιτισμό με όχημα την πολύτιμη εμπειρία του Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ.»

Print Friendly, PDF & Email

Με ανοιχτή επιστολή του ο Πρόεδρος του Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ, Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε. Γιώργος Πατούλης ευχαριστεί θερμά τους Δημάρχους αλλά και εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης των Δήμων της Αττικής που παραβρέθηκαν στη συνάντηση – κάλεσμα του Τομέα Πολιτισμού του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων Προαγωγής Υγείας, την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου, συνεισφέροντας ουσιαστικά στη θεμελίωση του διαδημοτικού πολιτιστικού οράματος, με αποδέκτη την Αυτοδιοίκηση και τους συμπολίτες μας.

Ο κ. Πατούλης χαρακτηρίζει την πρωτοβουλία του τομέα Πολιτισμού του Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ. νεωτεριστική, λέγοντας συγκεκριμένα πως, «Την πιο κρίσιμη περίοδο για τη χώρα μας, αξιοποιώντας την πολύτιμη εμπειρία του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου, η Αυτοδιοίκηση ενώνει δυνάμεις και προσανατολίζεται στην προώθηση ενός συγκεκριμένου πλαισίου υλοποίησης πολιτιστικών δράσεων που θα εκφράζει την ίδια την Κοινωνία». Όπως σημειώνει στην επιστολή του ο Πρόεδρος του Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ., «Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε.) αγκαλιάζει και ενισχύει την καινοτόμα στρατηγική αυτή προσπάθεια των Δήμων, προσφέροντας περισσότερη εξωστρέφεια τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο».

Εκ μέρους του ΕΔ.Δ.Υ.Π.Π.Υ και αξιοποιώντας στο έπακρο τις ιδέες και προτάσεις των Δήμων, ο κ. Πατούλης ευχαριστεί τον καθένα από τους εκπροσώπους των Δήμων ξεχωριστά που συνεισφέρουν στην οργάνωση και υλοποίηση του 1ου Πιλοτικού Διαδημοτικού Προγράμματος Ανταλλαγής Πολιτιστικών Δρωμένων. «Το επόμενο διάστημα, εντελώς δωρεάν τόσο για τους Δήμους όσο και για τους Δημότες μας, όπως υπογραμμίζει στην επιστολή του, θα έχουμε τη χαρά να δημιουργήσουμε ένα ισχυρό πλαίσιο καλλιτεχνικών και πνευματικών εκδηλώσεων, με γνώμονα την πολιτιστική αφύπνιση και συνένωση των κοινωνιών».

«Στην ανάδειξη του Πολιτισμού και την προβολή των Δήμων μας στο σύγχρονο και απαιτητικό πολιτιστικό γίγνεσθαι, σας θέλουμε συμπαραστάτες και την επόμενη μέρα», σημειώνει με έμφαση ο κ. Πατούλης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο