Γ. Πατούλης: «Η Αττικό Αέριο Α.Ε. παράδειγμα λειτουργίας των διαδημοτικών συνεργασιών»

Print Friendly, PDF & Email


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της «Αττικό Αέριο Α. Ε.» κ. Γ.Πατούλης, ο Δημοτικός Σύμβουλος και πρώην Δήμαρχος Πεύκης και Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρίας κ. Π.Καμάρας και ο Δήμαρχος Ν.Ηρακλείου κ. Σ.Γεωργόπουλος.
|download file .jpg 64Kb|

Ως ένα από τα καλύτερα παραδείγματα διαδημοτικών συνεργασιών χαρακτήρισε την ύπαρξη και λειτουργία της «Αττικό Αέριο Α.Ε.» ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της και Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ.Πατούλης, στην κοπή της πίτας της Εταιρίας που έγινε σε εστιατόριο των βορείων προαστίων.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν πολλοί εκπρόσωποι των 44 Δήμων που συμμετέχουν στην «Αττικό Αέριο Α.Ε.», μεταξύ των οποίων ο Διευθύνων Σύμβουλος, Δημοτικός Σύμβουλος Πεύκης κ. Π.Καμάρας, το μέλος του Δ.Σ. και πρώην Δήμαρχος Βριλησσίων κ. Ν.Παπαδόπουλος, ο Δήμαρχος Βριλησσίων κ. Κ.Ιωαννίδης, ο Δήμαρχος Ν.Ηρακλείου κ. Στ.Γεωργόπουλος, ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Ν.Χιωτάκης.

Η Αττικό Αέριο Α. Ε. είναι μια διαδημοτική Εταιρεία Διανομής Φυσικού Αερίου, η οποία ιδρύθηκε το 1993 και συμμετέχουν σε αυτήν σαράντα τέσσερις (44) Δήμοι και Κοινότητες της Βόρειας, Ανατολικής και Νοτιοανατολικής Αττικής.

Μετάβαση στο περιεχόμενο