Γ. Πατούλης: «Είμαστε κοντά στα παιδιά που μας έχουν ανάγκη. Ποτέ δεν θα τα αφήσουμε μόνα τους»

Print Friendly, PDF & Email

Την όμορφη καλοκαιρινή γιορτή των παιδιών του Σικιαριδείου Ιδρύματος χαιρέτησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου   

 

Την όμορφη καλοκαιρινή γιορτή των παιδιών του Σικιαριδείου Ιδρύματος, που πραγματοποιήθηκε με την ευκαιρία της φετινής σχολικής χρονιάς, χαιρέτησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος της ΚΕΔΕ  κ. Γιώργος Πατούλης , την Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015.

Παρουσία επίσης  του Β’ Αντιπροέδρου της Βουλής κ. Γιάννη Μπαλάφα, του Υφυπουργού Επικρατείας κ. Τέρενς Κουϊκ, του εκπροσώπου του Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Άμυνας,  Επισμηναγού της Πολεμικής Αεροπορίας κ. Σωτήρη Πανούλα, τα παιδιά των εργαστηρίων επαγγελματικής κατάρτισης απήγγειλαν ποιήματα, χόρεψαν και διασκέδασαν με κουκλοθέατρο, αποχαιρετώντας τη φετινή σχολική χρονιά και καλωσορίζοντας το καλοκαίρι.
Οι επίσημοι προσκεκλημένοι, καθώς και οι γονείς και οι φίλοι των παιδιών είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τα έργα τους, στην έκθεση των εργαστηρίων που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης συνεχάρη τα παιδιά για την πρόοδο τους και εξήρε την προσπάθεια της Διοίκησης και των δασκάλων, που καταβάλλουν με ιδιαίτερο ζήλο σε καθημερινή βάση για την εκπαίδευση και διαπαιδαγώγηση των παιδιών. Παράλληλα, επανέλαβε το ενδιαφέρον και τη σταθερή δέσμευση της Διοίκησης του Δήμου και του ιδίου προσωπικά να βρίσκεται κοντά στο ίδρυμα, στηρίζοντας με κάθε τρόπο το έργο του. «Είμαστε μια ανοικτή αγκαλιά, πάντα δίπλα σας για να υποστηρίξουμε το αξιέπαινο έργο σας  και την προσφορά σας στα παιδιά που τόσο έχουν ανάγκη.»

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ιδρύματος κ. Γεώργιος Αργυρόπουλος, παρόντος του Διοικητικού Διευθυντή κου Χρήστου Οικονόμου, ευχαρίστησε τους παριστάμενους για την τιμητική παρουσία τους. Θερμές ευχαριστίες απηύθυνε επίσης στο Δήμο Αμαρουσίου και το Δήμαρχο προσωπικά για τη συμπαράστασή του στα παιδιά, αλλά και το ενδιαφέρον που αγκαλιάζει κάθε πρωτοβουλία και δραστηριότητα του Ιδρύματος.     

 Παραβρέθηκαν επίσης στην εκδήλωση, εκ μέρους της Περιφέρειας ο Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Καραμέρος και εκ μέρους του Δήμου Αμαρουσίου η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κα Ρένα Χαλιώτη και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Πέτρος Κόνιαρης και Δημήτρης Σμυρνής.

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο 1 από τη γιορτή γιορτή των παιδιών του Σικιαριδείου Ιδρύματος.


Στιγμιότυπο 2 από τη γιορτή γιορτή των παιδιών του Σικιαριδείου Ιδρύματος.


Στιγμιότυπο 3 από τη γιορτή γιορτή των παιδιών του Σικιαριδείου Ιδρύματος.

Μετάβαση στο περιεχόμενο