Γιώργος Πατούλης: O Δήμος Αμαρουσίου στηρίζει το έργο του Σικιαρίδειου Ιδρύματος

Print Friendly, PDF & Email
Πετυχημένη εκδήλωση για το κλείσιμο της σχολικής χρονιάς
 


|download _.jpg file 298 KB|

Με μία πολύ επιτυχημένη εκδήλωση τα παιδιά του Σικιαριδείου Ιδρύματος έκλεισαν τη σχολική χρονιά και υποδέχτηκαν το καλοκαίρι. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κα Ρένα Χαλιώτη, ενώ παραβρέθηκαν οι γονείς των παιδιών και αρκετοί φίλοι του Ιδρύματος.


Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης συνεχάρη τον Πρόεδρο κ. Μανώλη Σιγουράκο και τα μέλη του ΔΣ του Ιδρύματος για την εξαιρετική προσπάθεια στην διαπαιδαγώγηση και εκπαίδευση των παιδιών και δήλωσε την αμέριστη συμπαράστασή του στο έργο τους.|download _.jpg file 211 KB|

Στην αντιφώνηση του ο Πρόεδρος του Ιδρύματος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για όλα όσα έχει προσφέρει στα παιδιά και υπογράμμισε ότι ως Πρόεδρος του ΔΣ θα συνεχίσει τον αγώνα προς όφελος τους.


Τα παιδιά επί σκηνής έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και ενθουσίασαν το κοινό στα θεατρικά σκέτς, αλλά και στα τραγούδια.


Η εκδήλωση έκλεισε με την απονομή μεταλλίων από το Δήμαρχο κ. Γιώργο Πατούλη στους πρωταθλητές των Special Olympics που είναι μαθητές του Σικιαριδείου Ιδρύματος.

Μετάβαση στο περιεχόμενο