Γ΄ Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο Προσχολικής Αγωγής με θέμα: «Σύγχρονα θέματα Παιδαγωγικής, Ψυχοπαιδαγωγικής & Παιδιατρικής»

Print Friendly, PDF & Email
Από την Ελληνική Επιστημονική Εταιρία Προσχολικής Αγωγής, υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου


Η Ελληνική Επιστημονική Εταιρία Προσχολικής Αγωγής, υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου διοργανώνει το Γ΄ Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο Προσχολικής Αγωγής με θέμα: Σύγχρονα θέματα Παιδαγωγικής, Ψυχοπαιδαγωγικής & Παιδιατρικής».


Το διήμερο συνέδριο θα διεξαχθεί το Σάββατο 30 Νοεμβρίου και την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013, στο Αμφιθέατρο του Υπουργείου Υγείας (Λ. Κηφισίας 39, Μαρούσι).


Την έναρξη των εργασιών του συνεδρίου το Σάββατο 30 Νοεμβρίου και ώρα από 10:30 έως 11:30  θα χαιρετίσουν ο Υπουργός Υγείας κος ʼδωνις Γεωργιάδης, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κος Γιώργος Πατούλης, ο Πρόεδρος του ΕΛ.ΕΠ.Ε.Π.Α. κος Στέλιος Αντωνιάδης.             
          
Η παρακολούθηση του συνεδρίου είναι δωρεάν για όλους.


Οι εισηγητές του συνεδρίου μεταξύ άλλων θα αναπτύξουν τα θέματα:
Οδηγίες Ασφάλειας για τα Παιδιά / Η Σωστή διατροφή στην Παιδική Ηλικία / Πρώτες Βοήθειες στα Μικρά Παιδιά / Απώλεια Συνείδησης στο Παιδικό Σταθμό/  Η αξιολόγηση των Γλωσσικών Δεξιοτήτων σε Παιδιά Προσχολικής Ηλικίας / Σχέση Μητέρας – Παιδιού στα Πρώτα Χρόνια της Ζωής του / Πολιτισμική ʼτυπη Εκπαίδευση για Γονείς και Παιδιά Προσχολικής Ηλικίας κ.α.         


Επισυνάπτεται το πλήρες πρόγραμμα του Συνεδρίου.

Πατήστε εδώ.Μετάβαση στο περιεχόμενο