Βραβεύσεις αθλητών, εκπροσώπων φορέων και του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, από την Ένωση Ποδηλατικών Σωματείων Κέντρου στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το 2014

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, κατά την παραλαβή της τιμητικής πλακέτας από τον ταμία του Δ.Σ της Ε.Ο.Π Π. Πριστούρη.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, ανάμεσα σε αθλητές και εκπροσώπους αθλητών που βραβεύτηκαν για τις επιδόσεις και διακρίσεις τους μέσα στο 2013.Πλήθος εκπροσώπων φορέων και της Πολιτείας, αθλητών και φίλων της ποδηλασίας παραβρέθηκε στην εκδήλωση της Ένωσης Ποδηλατικών Σωματείων Κέντρου.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, κατά τον χαιρετισμό του στην εκδήλωση.


Τους καλύτερους ποδηλάτες για το 2013, τα σωματεία ποδηλασίας της Αττικής αλλά και τους εκπροσώπους της Πολιτείας και της τοπικής αυτοδιοίκησης ανάμεσά τους και τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, για την προσφορά τους στο άθλημα της ποδηλασίας, τίμησε η Ένωση Ποδηλατικών Σωματείων Κέντρου με την ευκαιρία της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το 2014 στο Δημαρχείο Αμαρουσίου.


Κατά το χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, συνεχάρη την Ένωση Ποδηλατικών Σωματείων Κέντρου και την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας (Ε.Ο.Π), τα σωματεία της Αττικής για τη σημαντική συμβολή τους στην προώθηση του αθλήματος αλλά και τους αθλητές και τις αθλήτριες όλων των ηλικιών για τις επιδόσεις τους. Μεταφέροντας τη σταθερή υποστήριξη από μέρους του Δήμου προς τα αθλητικά σωματεία ποδηλασίας, μίλησε για τη σημασία να ανοίξει το Ολυμπιακό ποδηλατοδρόμιο για την εξυπηρέτηση των αναγκών των αθλητών ποδηλασίας. «Δεν είναι δυνατόν μία τέτοια αθλητική εγκατάσταση να παραμένει αναξιοποίητη. Πρέπει όλοι μαζί να καταβάλλουμε προσπάθειες ώστε το Ο.Α.Κ.Α να ανοίξει στον κόσμο» ανέφερε ο κ. Πατούλης.


Για την προσφορά του και την εν γένει υποστήριξή του προς το άθλημα της ποδηλασίας τιμήθηκε όπως και πέρυσι ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης. Ανάμεσα στους βραβευθέντες σε επίπεδο εκπροσώπων της Πολιτείας και της τοπικής αυτοδιοίκησης ήταν, επίσης, ο Υπουργός Αθλητισμού Πάνος Παναγιωτόπουλος, η Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού Κυριακή Γιαννακίδου, ο Πρόεδρος της Ε.Ο.Ε Σπύρος Καπράλος, ο Διευθυντής του Υπουργείου Πολιτισμού Κωνσταντίνος Σχίζας, ο Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς, ο Αντιδήμαρχος Βύρωνα Δημήτρης Ταραζώνας, ο Υποστράτηγος – Τεχνικός Διευθυντής ΓΕΣ Νείλος Χοσάδας, ο Υποστράτηγος – Γενικός Αστυνομικός Διεθυντής Αθηνών Κωνσταντίνος Μιχαιρίνας, ο Ταξίαρχος – Διοικητής Αστυνομικής Σχολής Αξιωματικών Φώτης Νικητάκης, ο Διοικητής Τροχαίας Αθηνών Γιώργος Διαμαντόπουλος, ο Διοικητής Τροχαίας Αγίας Παρασκευής Ιωάννης Δροσάκης, ο Διοικητής Τροχαίας Καπανδριτίου Γιώργος Κατσίφης, ο Διοικητής Τροχαίας Καισαριανής Χρήστος Παπαφιλίππου, ο Αναπληρωτής Διευθυντής Δυτικής Αττικής Παναγιώτης Κορδολαίμης.


Τιμητική βράβευση έλαβαν και τα 32 σωματεία ποδηλασίας της Αττικής, 13 αριστούχοι μαθητές – αθλητές ποδηλασίας, τρεις αθλητές που έχουν επιτύχει διεθνείς νίκες στο εξωτερικό με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας, δύο πρωταθλητές ποδηλάτες που πρόσφατα αποφοίτησαν από το Τ.Ε.Φ.Α.Α και τη Νομική Σχολή, και ένας αθλητής της Ομάδας της Ελληνικής Αστυνομίας. Ανάμεσα στους βραβευθέντες ήταν και δύο παλαίμαχοι αθλητές, ο 78χρονος Θανάσης Περίδης, ο μεγαλύτερος σε ηλικία εν ενεργεία αθλητής ποδηλάτης, και ο 74χρονος Γιώργος Τσόλης, ο Βαλκανιονίκης παλαίμαχος αθλητής.


Η τελετή βράβευσης ολοκληρώθηκε με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ε.ΠΟ.Σ.Κ για το 2014 και με ευχές για νέες επιτυχίες, και ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις μέσα στο νέο έτος.


Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, επίσης, ο πρόεδρος του ΔΣ της Ε.ΠΟ.Σ.Κ Αλέξανδρος Κέλογλου, ο γενικός γραμματέας του ΔΣ της Ε.ΠΟ.Σ.Κ Νικόλαος Λέμης, ο ταμίας του ΔΣ της Ε.Ο.Π Παναγιώτης Πριστούρης, και μέλη του ΔΣ της Ομοσπονδίας, εκπρόσωποι της Πολιτείας, των Ενόπλων Δυνάμεων, των Αστυνομικών Αρχών, προπονητές, μέλη των αθλητικών σωματείων, αθλητές και φίλοι της ποδηλασίας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο