Βράβευση του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Σωρού στον 4ο σχολικό διαγωνισμό για το περιβάλλον και την ανακύκλωση

Print Friendly, PDF & Email|download file .jpg 90 KB|


Σάββατο 5 Ιουνίου 2010, ώρα 7:ΟΟ μ.μ. στο Ζάππειο


Στον 4ο σχολικό  διαγωνισμό για το περιβάλλον και την ανακύκλωση που διοργάνωσε ο Οργανισμός Περιβάλλοντος Δήμου Αμαρουσίου και το Δίκτυο Υπεύθυνων Οργανισμών και Ενεργών Πολιτών “Quality Net Foundation”,  στον οποίο συμμετείχαν οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί Αμαρουσίου διακρίθηκε και βραβεύεται ο Παιδικός Σταθμός του Σωρού.


Στον Δημοτικό Παιδικό Σταθμό του Σωρού θα απονεμηθεί το ειδικό βραβείο μακέτας για το θαλασσινό τοπίο που κατασκεύασαν τα παιδιά από διάφορα ανακυκλώσιμα υλικά, υπό την καθοδήγηση και επίβλεψη της δασκάλας τους κας Μαριάνθης Ζερβάκη.


Η βράβευση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Υπεύθυνης Δράσης  “Athens in Action” το Σάββατο 5 Ιουνίου 2010 και ώρα 7:00μ.μ., στο Ζάππειο.


Στόχος του Φεστιβάλ Υπεύθυνης Δράσης είναι η ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και ενεργοποίηση όλων για μια υπεύθυνη στάση απέναντι στο Περιβάλλον και στην Κοινωνία. Αποτελεί μία από μεγαλύτερες ενέργειες που περιλαμβάνει o «Μαραθώνιος Περιβάλλοντος», που διοργανώνει η “Quality Net Foundation”.
Ο Μαραθώνιος Περιβάλλοντος  έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών και τελεί υπό την αιγίδα των Υπουργείων Περιβάλλοντος, Παιδείας, Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων.Μετάβαση στο περιεχόμενο