Βράβευση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη από το Σύνδεσμο Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης

Print Friendly, PDF & Email


download _.jpg file 200 KB

Το Μαρούσι, η μπασκετούπολη της Αθήνας, φιλοξένησε εκτός από το FINAL 4 της Ευρωλίγκας και το σεμινάριο προπονητικής, που διοργάνωσε για μια ακόμη χρονιά, ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης.
Το σεμινάριο φιλοξενήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Θωμά .
Το παρόν στην τελετή έναρξης έδωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, τον οποίο ευχαρίστησε θερμά για την συμπαράσταση προς τον σύνδεσμο και την παραχώρηση του γηπέδου, ο πρόεδρος του ΣΕΠΚ και προπονητής της Εθνικής μας Ομάδας, κ. Παναγιώτης Γιαννάκης. Ο ΣΕΠΚ τίμησε τον κ. Πατούλη.


Στον χαιρετισμό του, ο κ. Πατούλης δήλωσε χαρούμενος για το ότι το φιλόξενο Μαρούσι υποδέχεται μια τόσο σημαντική εκδήλωση, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού κυπέλλου από τον Παναθηναϊκό, όπου και δικαιώθηκε. Παράλληλα τόνισε την συμμετοχή του Δήμου Αμαρουσίου σε παρόμοιες πρωτοβουλίες και τάχθηκε στη διάθεση του ΣΕΠΚ σε κάθε περίπτωση. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Γ. Γ. Α. κ. Σταύρος Δουβής, ο εκτελεστικός διευθυντής της Εuroleague κ. Τζόρντι Μπερτομέου και ο Πρόεδρος του Οργανισμου Νεολαίας και ʼθλησης του Δήμου Αθηναίων κ. Βασίλης Κικίλιας
Στο σεμινάριο δίδαξαν ο πρωταθλητής κόσμου με την εθνική Ισπανίας Π. Χερνάντεζ, ο Κάρλος Ρεκαλκάτι, ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς και ο Ηλίας Ζούρος.

Μετάβαση στο περιεχόμενο