Αυθαίρετες κεραίες κινητής τηλεφωνίας αποξηλώθηκαν μετά από απαίτηση του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email


|download file .jpg 600KB|


|download file .jpg 268KB|


|download file .jpg 239KB|


Ξεκίνησε σήμερα, 23 Ιουλίου, κατόπιν απαίτησης και παρέμβασης του Δήμου Αμαρουσίου και του Δημάρχου Γιώργου Πατούλη, η διαδικασία αποξήλωσης αυθαιρέτων κεραιών κινητής τηλεφωνίας, που είχαν τοποθετηθεί στις σχολές του ΟΤΕ, στην περιοχή του Ψαλιδίου, με την αποξήλωση δύο κεραιών.
Την διαδικασία της αποξήλωσης επέβλεψαν προσωπικά ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης, η αρμόδια αντιδήμαρχος πολεοδομίας κ. Ρ. Χαλιώτη και η Διευθύντρια Πολεοδομίας κ. Μάρα Σεραφετινίδου, ενώ παρόντες ήταν ο αντιδήμαρχος κ. Ν. Γαρδέλης, ο Δημ. Σύμβουλος κ. Θ. Βελλής, εκπρόσωποι του Εξωραϊστικού Συλλόγου Ψαλιδίου και κάτοικοι της περιοχής.

Κατά τη διαδικασία, συντάχθηκε πρακτικό από τους επιβλέποντες μηχανικούς του συνεργείου κατεδάφισης του Δήμου Αμαρουσίου, σύμφωνα με το οποίο καθορίζεται χρονοδιάγραμμα αποπεράτωσης της αποξήλωσης και των υπολοίπων μη νόμιμων κεραιών που βρίσκονται στις σχολές του ΟΤΕ, ως την 15η Σεπτεμβρίου, προθεσμία επιβεβλημένη λόγω της δυσκολίας του εγχειρήματος και των χρονοβόρων διαδικασιών που απαιτούνται για την ολοκλήρωσή του.
Όπως τόνισε ο κ. Πατούλης, «η Δημοτική Αρχή είναι αποφασισμένη να επιβάλει την νομιμότητα προς κάθε κατεύθυνση. Γνωρίζουμε ότι πρέπει να τα βάλουμε με συμφέροντα, αλλά προέχει για μας η υγεία των συνανθρώπων μας και των συμπολιτών μας και η τήρηση των νόμων και κανόνων της δημόσιας υγείας. Θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες, παρά το ότι ξέρουμε ότι αυτός είναι ο δύσκολος δρόμος, αλλά είναι ο πιο ουσιαστικός, για να έχουμε ήσυχη τη συνείδησή μας.»


 


Μετάβαση στο περιεχόμενο