Ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με εκδηλώσεις για όλους δημιουργεί το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΣτο πνεύμα των Χριστουγεννιάτικων ημερών μπαίνει για τα καλά αυτή την εβδομάδα το Μαρούσι. Μετά το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου της πόλης απόψε που θα δώσει το εορταστικό σύνθημα, άρωμα και διάθεση γιορτής φέρνουν στην πόλη και οι εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους που διοργανώνει το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου. 


Το πρόγραμμα των εορταστικών του εκδηλώσεων ανοίγει το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010 με τη Χριστουγεννιάτικη συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου στο πολιτιστικό κέντρο ΔΑΪΣ (Οδός Μεσογείων 151, Μαρούσι) στις 7:30 το βράδυ με είσοδο ελεύθερη στο κοινό.

Την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010 στις 8 μ.μ. η Μικτή Χορωδία Ενηλίκων του Δήμου Αμαρουσίου υπό τη διεύθυνση της Τερψιχόρης Παπαστεφάνου θα παραχωρήσει στο ΔΑΪΣ συναυλία με «Χριστουγεννιάτικες Μελωδίες», χαρίζοντας σε όσους την παρακολουθήσουν ένα όμορφο, μέσα στο κλίμα των ημερών, μουσικό ταξίδι. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010 το χριστουγεννιάτικο latin party στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 85) στις 10 το βράδυ ανεβάζει το κέφι και την εορταστική διάθεση. Η είσοδος είναι 5 ευρώ/άτομο.

Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010, με τα Αγιοβασιλιάτικα καλωσορίσματα, το εικαστικό εργαστήρι για παιδιά και γονείς όπου από τις 10:30 π.μ. και για ένα δίωρο όλοι μαζί, ανεξαρτήτως ηλικίας, δημιουργούν παραμυθένιες κατασκευές. Λίγο πριν υποδεχτούν τον ʼγιο Βασίλη, ανταλλάσσουν δώρα, χαμόγελα και ευχές για ένα καλότυχο 2011! Είσοδος ελεύθερη.

Μετάβαση στο περιεχόμενο