Ατμόσφαιρα Χριστουγέννων δημιούργησαν ο Γεράσιμος και ο Σπύρος Καραβιώτης στη διαδημοτική συναυλία Δήμου Αμαρουσίου και ΠΕ.Α.Π Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης

Print Friendly, PDF & Email

Εορταστική ατμόσφαιρα μέσα από χριστουγεννιάτικες μελωδίες και τραγούδια της εποχής δημιούργησαν οι καλλιτέχνες Γεράσιμος και Σπύρος Καραβιώτης στη συναυλία που παραχώρησαν για λογαριασμό των Δήμων Αμαρουσίου και Λυκόβρυσης – Πεύκης στο δημοτικό θέατρο Πεύκης. Το ακροατήριο υποδέχθηκαν ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, και εκ μέρους του ΠΕ.Α.Π Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης η Πρόεδρος Μαρίνα Σταυράκη Πατούλη.

Κατά την έναρξη της βραδιάς, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης, υποδέχθηκε επί σκηνής τους αγαπημένους Κεφαλλήνιους ερμηνευτές και ευχήθηκε σε όλους τους παρισταμένους μία όμορφη δημιουργική χρονιά με υγεία.

Τις ευχές τους στο ακροατήριο έδωσαν, επίσης, η πρόεδρος του ΠΕ.Α.Π Μαρίνα Σταυράκη, αλλά και ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης Πεύκης Τάσος Μαυρίδης.

Οι αδελφοί Καραβιώτη κράτησαν συντροφιά σε όσους παραβρέθηκαν στο θέατρο ερμηνεύοντας τα ομορφότερα χριστουγεννιάτικα τραγούδια από το ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο δημιουργώντας μια ευχάριστη εορταστική ατμόσφαιρα.

 

Σχετικά αρχείαΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τον Δήμαρχο Λυκόβρυσης – Πεύκης Τ. Μαυρίδη, και την Πρόεδρο του ΠΕ.Α.Π Λυκόβρυσης Πεύκης Μ. Πατούλη Σταυράκη, κατά την έναρξη της βραδιάς.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, στο τέλος της βραδιάς συγχαίροντας τους καλλιτέχνες για το όμορφο πρόγραμμα που παρουσίασαν πλημμυρίζοντας με εορταστικές μελωδίες το δημοτικό θέατρο Πεύκης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο