Ασημένιος στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ο Μαρουσιώτης Πρωταθλητής Παναγιώτης Τριανταφύλλου

Print Friendly, PDF & Email

Το ασημένιο μετάλλιο στη σπάθη κατηγορίας Β κατέκτησε ο Μαρουσιώτης Πρωταθλητής Παναγιώτης Τριανταφύλλου, στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, χαρίζοντας στην Ελλάδα το 8ο συνολικά μετάλλιο.

Ο Παναγιώτης Τριανταφύλλου αθλητής του Συλλόγου «ΑΣΚΑ ΜΑΡΟΥΣΙ» εκτός από τη ξιφασκία παίζει και μπάσκετ με αμαξίδιο στην Εθνική Ομάδα, αλλά και στην ομάδα του Αμαρουσίου.    

Το διεθνές ντεμπούτο του ξεκίνησε στο Μόντρεαλ το 2009 και από τότε μετρά πολλές διακρίσεις σε διεθνείς διοργανώσεις, αλλά και πολλά μετάλλια.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια του στον Έλληνα Παραολυμπιονίκη Παναγιώτη Τριανταφύλλου.

« Εκ μέρους της πόλης του Αμαρουσίου, αλλά και εμένα προσωπικά έχεις τα θερμά συγχαρητήριά μας για τη σημαντική διάκρισή σου στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Μέσα από τη δική σου προσπάθεια  για μία ακόμη φορά μας έκανες υπερήφανους ως Έλληνες.
 Σε ευχαριστούμε και σου ευχόμαστε ολόψυχα να συνεχίσεις με την ίδια αγωνιστικότητα να κατακτάς κάθε σου στόχο.
 Είμαστε στο πλευρό σου, αρωγοί στην προσπάθεια σου και  βέβαιοι ότι θα σε χειροκροτήσουμε ξανά και ξανά για τις επιτυχίες σου.»   

 

Σχετικά αρχείαΑσημένιος στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ο Μαρουσιώτης Πρωταθλητής Παναγιώτης Τριανταφύλλου

Μετάβαση στο περιεχόμενο