Αποψίλωση στον καταυλισμό των Κούρδων προσφύγων στην Παλαιά Πεντέλη πραγματοποίησε ο Σ.Π.Α.Π παρόντος του Προέδρου και Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη

Print Friendly, PDF & EmailΠροσωπικό του Σ.Π.Α.Π με τα απαραίτητα εργαλεία εν δράσει.


 Ο Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με το μέλος του Δ.Σ του Σ.Π.Α.Π και δημοτικό σύμβουλο Πεντέλης Βλάση Σιώμο, τον Υπεύθυνο Επιχειρησιακού Συντονισμού του Σ.Π.Α.Π Νίκο Σταθόπουλο, τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Δήμου Αμαρουσίου Βασίλη Κόκκαλη, εθελοντές και εργαζομένους του Συνδέσμου και του Δήμου Αμαρουσίου.


 


 


Εργασίες αποψίλωσης από τα ξερά χόρτα στο χώρο του καταυλισμού των Κούρδων προσφύγων στην Παλαιά Πεντέλη ξεκίνησε ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π) με πρωτοβουλία του Προέδρου του Συνδέσμου και Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, και του μέλους του Δ.Σ του Σ.Π.Α.Π και δημοτικού συμβούλου Πεντέλης Βλάση Σιώμου.


Η δράση της αποψίλωσης κρίθηκε επιβεβλημένη στο πλαίσιο της πυροπροστασίας καθώς η ύπαρξη ξερών χόρτων σε συνδυασμό με τις πολύ υψηλές θερινές θερμοκρασίες μπορούν να μετατρέψουν τον καταυλισμό σε εστία υψηλής επικινδυνότητας για εκδήλωση πυρκαγιάς.


Στην αποψίλωση συμμετέχουν οι εργαζόμενοι καθαρισμού του Σ.Π.Α.Π, εθελοντές του Συνδέσμου καθώς και εργαζόμενοι καθαριότητας του Δήμου Αμαρουσίου.


Με την ολοκλήρωση της αποψίλωσης, θα δρομολογηθεί και δράση καθαρισμού του καταυλισμού από τα απορρίμματα.


Παρόντες στη δράση ήταν, επίσης, ο Υπεύθυνος Επιχειρησιακού Συντονισμού του Σ.Π.Α.Π Νίκος Σταθόπουλος, και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας του Δήμου Αμαρουσίου Βασίλης Κόκκαλης.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο