Αποχαιρετιστήρια μουσικοχορευτική παράσταση για την περίοδο 2012-13 από τις χορεύτριες των τμημάτων ρυθμικής, μπαλέτου και μοντέρνου χορού του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΟ Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Ν. Πέππας, με τον υπεύθυνο του εκπαιδευτικού προγράμματος Ν. Λομμέλ, και τις καθηγήτριες Ζ. Μπαρτζώκα, Δ. Αντωνάκη, και Κ. Γερογιάννη.Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Ν. Πέππας, με τον υπεύθυνο του εκπαιδευτικού προγράμματος Ν. Λομμέλ, ανάμεσα στους θεατές της παράστασης.

Στιγμιότυπα από τις χορογραφίες που παρουσίασαν μικρές και μεγάλες χορεύτριες.


Μουσικοχορευτική παράσταση παρουσία πλήθους θεατών έδωσαν οι περισσότερες από 120 χορεύτριες που συμμετείχαν στα τμήματα ρυθμικής, μπαλέτου και σύγχρονου χορού του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου με την ολοκλήρωση των μαθημάτων της φετινής χρονιάς. Την εμφάνιση των χορευτριών χειροκρότησε ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Νίκος Πέππας, ο οποίος και μετέφερε τα συγχαρητήρια του Δημάρχου Γιώργου Πατούλη, στις χορεύτριες για τις προσπάθειες τους και στο διδακτικό προσωπικό για τη συμβολή του στην πρόοδο των σπουδαστών.


Στην παράσταση που πραγματοποιήθηκε στον υπαίθριο χώρο του Αμαλίειου Οικοτροφείου, οι χορεύτριες, ηλικίας από 4 έως 20 ετών, που συμμετέχουν στα 11 καλλιτεχνικά τμήματα ρυθμικής και μπαλέτου του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού -ρυθμική 1,2,3, Preparatoire, μπαλέτο 1,2,3,4,5,6 και σύγχρονος-μοντέρνος χορός- παρουσίασαν ποικίλες χορογραφίες προσαρμοσμένες στο επίπεδο των σπουδών τους, επιδεικνύοντας τις δεξιότητες που καλλιέργησαν στη διάρκεια της καλλιτεχνικής περιόδου που πέρασε.


Τις προσπάθειες των παιδιών χειροκρότησε ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Νίκος Πέππας, ο οποίος και εκ μέρους του Δημάρχου Γιώργου Πατούλη, συνεχάρη όλες τις συμμετέχουσες μαθήτριες, ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους γονείς που εμπιστεύονται την καλλιτεχνική παιδεία των παιδιών τους στα χέρια των έμπειρων δασκάλων του Κέντρου, και τόνισε ότι το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου θα συνεχίσει σταθερά την καλλιτεχνική του διαδρομή με αντίστοιχες και ακόμα περισσότερες δραστηριότητες.


Την ευθύνη για τη διδασκαλία των παιδιών είχε η Ζέφη Μπαρτζώκα, υπεύθυνη σπουδών μπαλέτου του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού, μαζί με τις καθηγήτριες χορού Δήμητρα Αντωνάκη, και Κωνσταντίνα Γερογιάννη.


Παρών στη γιορτή ήταν και ο υπεύθυνος του εκπαιδευτικού προγράμματος Ντανιέλ Λομμέλ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο