Αποτελέσματα δημοψηφίσματος στο Μαρούσι ΝΑΙ ψήφισε το 50,48% , ΟΧΙ το 49,52%

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Ανεξάρτητα από το πώς ψήφισε ο καθένας μας, η επόμενη μέρα μας βρίσκει όλους ενωμένους. Τα προβλήματα και οι προκλήσεις που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε ως χώρα και κοινωνία είναι μεγάλα κι απαιτούν ενότητα , συνεννόηση και συνεργασία
 

Στο δημοψήφισμα της Κυριακής 5 Ιουλίου 2015, με καταμετρημένο το 100% των εκλογικών τμημάτων στο Δήμο Αμαρουσίου, ΝΑΙ ψήφισε το 50,48% του εκλογικού σώματος και ΟΧΙ το 49,52%.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Γιώργος Πατούλης στη δήλωσή του υπογραμμίζει:

« Οι πολίτες του Δήμου Αμαρουσίου ψήφισαν στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου ΝΑΙ, σε ποσοστό 50,48% . Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, θέλω ως Δήμαρχος Αμαρουσίου να ευχαριστήσω όλους τους συμπολίτες μας που συμμετείχαν στη διαδικασία του δημοψηφίσματος. Καθώς και τους εργαζόμενους του Δήμου, που η συμβολή τους ήταν καθοριστική στην επιτυχημένη ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας. Ανεξάρτητα από το πώς ψήφισε ο καθένας μας , η επόμενη μέρα μας βρίσκει όλους ενωμένους. Τα προβλήματα και οι προκλήσεις που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε ως χώρα και κοινωνία είναι μεγάλα κι απαιτούν ενότητα , συνεννόηση και συνεργασία.
Η πλειοψηφία του ελληνικού λαού απαιτεί την παραμονή της Ελλάδος στην Ευρώπη και το ευρώ, ταυτόχρονα με την επίτευξη μιας βιώσιμης συμφωνίας με τους εταίρους μας, αλλά και το σχεδιασμό και υλοποίηση ενός νέου αναπτυξιακού σχεδίου για τη χώρα μας. Ο Πρωθυπουργός, η Κυβέρνηση αλλά και το σύνολο των κομματικών δυνάμεων οφείλουν από σήμερα να συνεργαστούν και να φέρουν το ταχύτερο δυνατόν,  μια βιώσιμη συμφωνία που θα διασφαλίζει τη ανάκαμψη της οικονομίας μας.»

Επισυνάπτεται η αναλυτική κατάσταση με τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος στα εκλογικά διαμερίσματα  του Δήμου Αμαρουσίου: Κέντρο, Άγιοι Ανάργυροι, Άγιος Νικόλαος, Άγιος Θωμάς, Κοκκινιά Σωρός.    

 

Σχετικά αρχείαΑποτελέσματα δημοψηφίσματος στα εκλογικά διαμερίσματα του Δήμου Αμαρουσίου


Γράφημα αποτελέσματος δημοψηφίσματος στο Μαρούσι

Μετάβαση στο περιεχόμενο