Αποστολή Ιατροφαρμακευτικού Υλικού στην Αθωνιάδα Εκκλησιαστική Ακαδημία του Αγίου Όρους από το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής με επικεφαλής το Δήμαρχο Αμαρουσίου, Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γ.Πατούλη

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ Πατούλης στη μετάβασή του στη Δάφνη με την αποστολή ιατροφαρμακευτικού υλικού.Οι μοναχοί της Ι.Μ. Διονυσίου υποδέχονται το Δήμαρχο Αμαρουσίου, Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γ. Πατούλη.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γ. Πατούλης με τον Π.Λάμπρο προϊστάμενο Ι.Ν. Αγ.Αθανασίου Πολυδρόσου και τον επίτιμο Πρόεδρο του ΙΣΑ Σωτ.Ρηγάκη.
Υπό δυσμενείς καιρικές συνθήκες εισήλθαν στη Χερσόνησο του ʼθω με σκάφος της Ιεράς Μονής, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου,Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κος Γιώργος Πατούλης, συνοδευόμενος από τον Πατ. Λάμπρο Ανδρεάκη, Προϊστάμενο ΙΝ Αγ.Αθανασίου Πολυδρόσου Αμαρουσίου και τον επίτιμο Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κο Σωτήρη Ρηγάκη.


Η αποστολή θα διανυκτερεύσει στην Ιερά Μονή Διονυσίου και αύριο θα μεταβεί στην πρωτεύουσα του Αγίου Όρους, στις Καριές, όπου ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών θα επιδώσει, παρουσία του Οικουμενικού Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως κκ Βαρθολομαίου, στις 12:00μμ ιατροφαρμακευτικό υλικό από το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και της Αποστολής της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών στην Αθωνιάδα Εκκλησιαστική Ακαδημία.


Την αποστολή συνοδεύουν επίσης, ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Δήμου Αμαρουσίου Θ.Τόλιας, ο Θεολόγος Δ.Παλιάκης και ο Επίτροπος ΙΝ Αγ.Αθανασίου Αμαρουσίου Κ. Γιαννακόπουλος

Μετάβαση στο περιεχόμενο