Αποξήλωση παράνομων διαφημιστικών πινακίδων από το Δήμο Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Τάξη στο άναρχο τοπίο που επικρατεί στο χώρο της υπαίθριας διαφήμισης στην πόλη του Αμαρουσίου επιχειρεί να βάλει η Νέα Δημοτική Αρχή της πόλης. Στα πλαίσια αυτά ξεκινά επιχείρηση αποξήλωσης των παράνομων διαφημιστικών πινακίδων που βρίσκονται σε κεντρικά σημεία και μεγάλους οδικούς άξονες .


Η επιχείρηση ξεκινά την Πέμπτη 3 Μαίου 2007, στις 11 το πρωί, στον κόμβο της Λεωφόρου Κηφισίας με την οδό Βασιλίσσης Σοφίας , απέναντι από το 1ο Γυμνάσιο και Λύκειο Αμαρουσίου.


Στο σημείο αυτό βρίσκονται παράνομες διαφημιστικές πινακίδες οι οποίες θα απομακρυνθούν.


Στην προσπάθεια αυτή επικεφαλής τίθεται ο Δήμαρχος της πόλης Γιώργος Πατούλης , ο οποίος με αφορμή την πρωτοβουλία αυτή έκανε την παρακάτω δήλωση:
« Πρέπει επιτέλους να τερματιστεί το απαράδεκτο καθεστώς, που μέχρι σήμερα επέτρεπε την ύπαρξη παράνομων διαφημιστικών πινακίδων σε κεντρικά σημεία και οδικούς άξονες της πόλης μας. Και εμείς τολμάμε όσα δεν τόλμησαν οι προκάτοχοί μας όλα τα προηγούμενα χρόνια. Οι πινακίδες αυτές και αλλοιώνουν τη φυσιογνωμία του προαστίου μας, αλλά και αποτελούν αιτία να χάσουν τη ζωή τους συμπολίτες μας. Προκειμένου λοιπόν να προστατεύσουμε την εικόνα της πόλης μας αλλά και την ασφάλεια των πολιτώ,ν ώστε να μη θρηνήσουμε νέα θύματα, βάζουμε επιτέλους στο άναρχο καθεστώς που υπάρχει μεχρι σήμερα στο θέμα αυτό».


Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το Γραφείο Τύπου,


τηλ. 2108760360,
fax 210 8760533,
emailpress@maroussi.gr
Yπεύθυνη κα Βασιλούνη Τζένη ( κιν.  6937373321)
και Χειμωνάκη Πέπη ( κιν. 6932020653 ).

Μετάβαση στο περιεχόμενο