Αποξήλωση διαφημιστικών πινακίδων στο Δήμο Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email


Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, ο οποίος συνοδευόταν από τους Δημοτικούς Συμβούλους Επ. Γαρδέλη και Θ. Βελή, πραγματοποιήθηκε αποξήλωση των παράνομων διαφημιστικών πινακίδων που βρίσκονταν σε ταράτσες κτηρίων.
Ο Δήμος Αμαρουσίου έχει ολοκληρώσει την αποξήλωση όλων των πινακίδων από τη Λεωφόρο Κηφισίας.
|download file .jpg 115Kb|


|download file .jpg 140Kb|

|download file .jpg 95Kb|
Τα συνεργεία του Δήμου Αμαρουσίου αποξήλωσαν συνολικά 5 παράνομες πινακίδες που βρίσκονταν τοποθετημένες σε ταράτσες κτηρίων επί της Λ. Κηφισίας 74, Λ. Κηφισίας & Νεαπόλεως και Λ. Κηφισίας 189.


Απομάκρυνση των παράνομων πινακίδων από τις ταράτσες κτηρίων, μετά την ολοκλήρωση της αποξήλωσης όλων των πινακίδων από τη Λεωφόρο Κηφισίας


Συνεχίστηκε σήμερα το πρωί από τα συνεργεία του Δήμου Αμαρουσίου, παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλη, η επιχείρηση αποξήλωσης των παράνομων διαφημιστικών πινακίδων. Αυτή τη φορά η αποξήλωση αφορούσε πινακίδες που βρίσκονταν σε ταράτσες κτηρίων.


Ο κ. Πατούλης συνοδευόμενος από τους Δημοτικούς Συμβούλους Επ. Γαρδέλη και Θ. Βελή, δήλωσε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι ο Δήμος Αμαρουσίου είναι πρωτοπόρος στην εκστρατεία αποξήλωσης των παράνομων διαφημιστικών πινακίδων.


«Το Μαρούσι ύστερα από πολλά χρόνια, θα είναι μια πόλη χωρίς καμία παράνομη διαφημιστική πινακίδα. Γι αυτό συνεχίζουμε την προσπάθειά μας, μετά την ολοκλήρωση της αποξήλωσης κάθε είδους παράνομης πινακίδας από το οδόστρωμα της Λ. Κηφισίας και των άλλων βασικών αξόνων, προχωρώντας στην απομάκρυνση των πινακίδων που βρίσκονται στις ταράτσες πολυκατοικιών και άλλων ακινήτων. Στόχος μας είναι ένας: Η διασφάλιση της νομιμότητας και η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής μας. Θέλουμε να ζούμε σε μια πόλη πιο όμορφη και να κυκλοφορούμε σε δρόμους πιο ασφαλείς», τόνισε ο κ. Πατούλης.


Συνολικά σήμερα αποξηλώθηκαν 5 παράνομες πινακίδες που βρίσκονταν τοποθετημένες σε ταράτσες κτηρίων επί της Λ. Κηφισίας 74, Λ. Κηφισίας & Νεαπόλεως και Λ. Κηφισίας 189.


Οι επιχειρήσεις αποξήλωσης θα συνεχιστούν μέχρι να αποξηλωθεί και η τελευταία παράνομη διαφημιστική πινακίδα που υπάρχει σε ταράτσες κτηρίων και πολυκατοικιών.


Μετάβαση στο περιεχόμενο