Αποκριές 2008 Μαγική Καρναβαλούπολη στο Μαρούσι

Print Friendly, PDF & Emaildownload _.jpg file 170 KBdownload _.jpg file 178 KBdownload _.jpg file 174 KBdownload _.jpg file 288 KB


Το Μαρούσι ζει από την Παρασκευή στον ρυθμό της Αποκριάς! Η Μαγική Καρναβαλούπολη, στο κεντρικότερο σημείο του Αμαρουσίου, στην πλατεία του Ηλεκτρικού Σταθμού, άνοιξε τις πόρτες τις την Παρασκευή, ζωντανεύοντας την αποκριάτικη πόλη των παιδικών μας ονείρων.
Ξυλοπόδαροι, κλόουν, ομάδες χορού με πολύχρωμες κορδέλες, κι ένα μοναδικό σόου με φωτιές και extreme νούμερα, συνέθεσαν το σκηνικό που στήθηκε στο κέντρο του Αμαρουσίου και που απόλαυσαν δεκάδες δημότες με τα παιδιά τους.
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, κηρύσσοντας την έναρξη των εκδηλώσεων, δήλωσε: «Τις φετινές Απόκριες, το Μαρούσι μεταμορφώνεται σε Μαγική Καρναβαλούπολη, σε ένα χώρο 1200 τετραγωνικών μέτρων αφιερωμένων στα παιδιά, τους πρωταγωνιστές των ημερών. Σας προσκαλούμε όλους να συμμετάσχετε σε αυτή την μεγάλη γιορτή και να διασκεδάσετε με κέφι και όμορφη διάθεση».

Η Μαγική Καρναβαλούπολη θα είναι ανοικτή μέχρι την Κυριακή 9 Μαρτίου, από Δευτέρα ως Παρασκευή από τις 12:30 ως τις 20:30 & Σάββατο-Κυριακή από τις 10:00 ως τις 16:00.

Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν την Καθαρά Δευτέρα, 10 Μαρτίου, με μια μοναδική συναυλία παραδοσιακής μουσικής στην Πλατεία του Ηλεκτρικού Σταθμού, όπου θα εορταστούν τα παραδοσιακά Κούλουμα.

Μετάβαση στο περιεχόμενο