Αποκριάτικο ξεφάντωμα στο latin party του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης με τη σύζυγό του Μαρίνα, τον Πρόεδρο του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού κ. Ν. Πέππα και το Δημ. Σύμβουλο κ. Αν. Παρτσινέβελο.
|download file .jpg 146 KB|


Πολύ κέφι, χορός, ανεβασμένη διάθεση και ιδιαίτερα δυναμική συμμετοχή χαρακτήρισαν το Αποκριάτικο Latin Party που διοργάνωσε το Κέντρο Τέχνης & Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010.


Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ.Γ.Πατούλης με τη σύζυγο του κ.Μαρίνα Σταυράκη-Πατούλη, ο Πρόεδρος του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού κ. Ν.Πέππας, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ.Αντώνης Παρτσινέβελος καθώς και η Δ/ντρια του Δημοτικού Ωδείου κ.Φ.Κοσκόρου Παλαμίδη.


Με ιδιαίτερα πρωτότυπες αποκριάτικες στολές και υπό τους ήχους του γνωστού μουσικού συγκροτήματος Grupo Dolce Habana, όλοι οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με την ψυχή τους, δίνοντας για μια ακόμη φορά συγχαρητήρια  για την άρτια διοργάνωση ενός ακόμη latin party του Δήμου Αμαρουσίου.


Την εξαιρετική διακόσμηση της αίθουσας του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού επιμελήθηκαν η κ.Μαλβίνα Γραφάκου και η κ.Ελένη Γραφάκου, υπεύθυνες των Τμημάτων Εφαρμοσμένων Τεχνών του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού.


Μετάβαση στο περιεχόμενο