Αποθεώθηκε η συναυλία με τους 200 κιθαριστές του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου, υπό τη διεύθυνση του Βαγγέλη Μπουντούνη στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών για τα 20 χρόνια της «Μέριμνας»

Print Friendly, PDF & Email

Μια βραδιά ξεχωριστή απόλαυσε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών το κοινό που παρακολούθησε την εντυπωσιακή συναυλία του Βαγγέλη Μπουντούνη, της Μάρως Ραζή, των  String Demons με τους 200 Κιθαρίστες όλων των ηλικιών του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου, στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Μάρτιος Τεχνών 2015». 

H μεγάλη συναυλία δόθηκε με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 20 χρόνων από τότε που ξεκίνησε τη δράση της η ομάδα των σπουδαίων ανθρώπων που αποτελούν τη «ΜΕΡΙΜΝΑ», με κοινωνική προσφορά στο παιδί που αντιμετωπίζει την απώλεια αγαπημένου προσώπου, καθώς και στο άρρωστο παιδί που καταφέρνει να δώσει ξεχωριστό νόημα και αξία στη ζωή, όταν αυτή απειλείται. 

Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κα Ρένα Χαλιώτη μετέφερε τα θερμά συγχαρητήρια του Δημάρχου  Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη στους διοργανωτές και συντελεστές για το εξαιρετικό αυτό πολιτιστικό και κοινωνικό γεγονός, που εκπέμπει το μήνυμα πως η αλληλεγγύη και ο πολιτισμός είναι τα μόνα μέσα για να προχωρήσουμε μπροστά και να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας.
Από σκηνής ο Βαγγέλης Μπουντούνης εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου για την αρωγή και την συμπαράσταση του στην προσπάθεια τους. 

Στη συναυλία συμμετείχαν επίσης: Η Μικτή Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου, υπό τη διεύθυνση της διευθύντριας του Ωδείου Φωτεινής Κοσκόρου Παλαμίδη, η Χριστίνα Σπηλιακοπούλου σοπράνο, καθηγήτρια μονωδίας του Δημοτικού Ωδείου,  καθώς σολίστ και καθηγητές κιθάρας του Ωδείου. Επίσης συμμετείχαν  η Ελεάννα Κωνσταντά- τραγούδι, ο Χαράλαμπος Γούλας- κιθάρα, κρουστά, ο Όσβαλντ Αμιράλης -μπάσο, ο Χάρης Παναγιωτόπουλος- κρουστά, το Τρίο Κιθάρας «Αντελετάκ» και μέλη άλλων Δημοτικών Ωδείων της Αττικής. 

Στη συναυλία παραβρέθηκε επίσης ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Μιχάλης Χρηστάκης.

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο 1 από τη συναυλία με τους 200 κιθαριστές του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου


Στιγμιότυπο 2 από τη συναυλία με τους 200 κιθαριστές του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου


Στιγμιότυπο 3 από τη συναυλία με τους 200 κιθαριστές του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου

Μετάβαση στο περιεχόμενο