Απάντηση στην ανακοίνωση του συνδυασμού Κόντρα στον Καιρό για δήθεν συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Αμαρουσίου στις 11.3.2010

Print Friendly, PDF & Email

Τα στελέχη της Δημοτικής Κίνησης «Κόντρα στον Καιρό» στην αγωνία τους και στη βιασύνη τους να ασκήσουν αντιπολίτευση, κατήγγειλαν τη Δημοτική Αρχή για δήθεν συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Πέμπτη, 11 Μαρτίου 2010, ημέρα πανελλαδικής απεργίας.


Αν δεν ήταν τυφλωμένοι από μικροπολιτική εμπάθεια και δεν αναζητούσαν εχθρούς εκεί που δεν υπάρχουν, θα γνώριζαν ότι εγκαίρως, μέρες πριν, η συνεδρίαση στην οποία αναφέρονται είχε ματαιωθεί και είχε ορισθεί για την Τρίτη 16 Μαρτίου 2010.


Όταν και πραγματικά έγινε.


Ακριβώς επειδή σεβαστήκαμε τους εργαζομένους και την απεργία της ΑΔΕΔΥ, της ΓΣΕΕ και της ΠΟΕ-ΟΤΑ.


Σ’ αντίθεση με τα στελέχη του συνδυασμού «Κόντρα στον Καιρό» που στην προκειμένη περίπτωση δεν σεβάστηκαν την αλήθεια και προσπάθησαν να τη διαστρεβλώσουν.


Καλούμε τους κατά τ’ άλλα συμπαθείς συμπολίτες μας την επόμενη φορά να είναι περισσότερο προσεχτικοί προκειμένου να μην εκτίθενται τόσο στα μάτια των εργαζομένων όσο και στην τοπική κοινωνία του Αμαρουσίου που ξέρει πολύ καλά το ήθος με το οποίο πορευόμαστε και την κοινωνική μας ευαισθησία.

Μετάβαση στο περιεχόμενο