Απάντηση Αντιδημάρχου Διοικητικών Υπηρεσιών κου Αθανασίου Βελή προς τον Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα κο Γ. Καραμέρο

Print Friendly, PDF & Email

Να χρηματοδοτήσει η Περιφέρεια Αττικής την αγορά του Κέντρου Κεραμικής Τέχνης στο Μαρούσι.

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αττικής κ. Γ. Καραμέρος οφείλει να αποδείξει με πράξεις κι όχι με λόγια, το ενδιαφέρον του για το Κέντρο Κεραμικής Τέχνης, που είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την πολιτιστική ταυτότητα του Αμαρουσίου. 

Αντί να ζητά από την Πολιτεία να αναλάβει τις ευθύνες της, ας φροντίσει ο ίδιος ως αρμόδιος πολιτικός προιστάμενος του Βορείου Τομέα να εντάξει στον προϋπολογισμό της Περιφέρειας Αττικής τα χρήματα που χρειάζονται, για να περάσει το ακίνητο από το ΤΑΙΠΕΔ στο Δήμο Αμαρουσίου. 

Αντί να σκορπούν τα χρήματα των πολιτών της Αττικής σε έργα βιτρίνας, με κριτήρια μικροκομματικά τις περισσότερες φορές, ας φροντίσουν να χρηματοδοτήσουν την αγορά του συγκεκριμένου  ακινήτου, για να συνεχίσει να αποτελεί το σπίτι των κεραμιστών και αγγειοπλαστών της πόλης μας.

Καλές είναι οι εμφανίσεις δημοσίων σχέσεων, σαν αυτές που επιλέγει να κάνει ο κ. Καραμέρος κατά καιρούς και με κάθε ευκαιρία.

Αλλά ακόμη καλύτερες είναι οι ουσιαστικές πολιτικές πρωτοβουλίες που δίνουν λύσεις σε ζητήματα όπως αυτό που αφορά το σπίτι των κεραμιστών στο Μαρούσι.

Μετάβαση στο περιεχόμενο