Απάντηση Αναπληρωτή Δημάρχου και Αντιδημάρχου Οικονομικών Σπύρου Σταθούλη

Print Friendly, PDF & Email

Η λαλίστατη κα Διακολιού πιάστηκε πάλι στη «φάκα»

 

Με προχειρότητα και διάθεση μικροπολιτικής για μια ακόμη φορά η Δημοτική Σύμβουλος των καταστροφικών διοικήσεων Τζανίκου αναδεικνύει θέματα, εκεί που δεν υπάρχουν, για να θρέψει τις πολιτικές της φιλοδοξίες.

Μιλά για την κατασκευή του υπόγειου πάρκινγκ στην «Ευτέρπης», ενός μεγαλόπνοου έργου υποδομής για τους Μαρουσιώτες, αναδεικνύοντας την πλήρη άγνοιά της για τον τρόπο εκτέλεσης του έργου και των διαδικασιών του, εκθέτοντας παντελώς τον αυτοδιοικητικό της ρόλο.

Η κα Διακολιού αν είχε κάνει τον κόπο, όπως και όφειλε, να ενημερωθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, πριν τρέξει να αυτοπροβληθεί στα ΜΜΕ, ως δήθεν επιθεωρητής «Κλουζώ», ίσως να γλίτωνε τη «φάκα».

Ας ενημερώσουμε λοιπόν την αγαπητή συνάδελφο πως οι πάγιες – τακτικές διαδικασίες του ΔΕΔΔΗΕ (ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε), όταν πρόκειται για μεγάλα έργα υποδομής, όπως το υπόγειο πάρκινγκ στο Δήμο μας, αφορούν στην εκτέλεση έργων για τη μεταφορά – μετατόπιση δικτύων υψηλής τάσης ρεύματος και στη σχετική παύση εργασιών από πλευράς εργολάβου και Δήμου, έως ότου ολοκληρωθούν. 

Δηλαδή μιλάμε για τυπικότατες διαδικασίες που γίνονται σε όλη τη χώρα και ακολουθούνται από πρότυπα ασφάλειας του ΔΕΔΔΗΕ και φυσικά δεν έχουν να κάνουν με προβλήματα και προχειροδουλειές που μηχανεύεται η κα Διακολιού.

Επίσης να τις υπενθυμίσουμε ότι ο εργολάβος του πάρκινγκ, με σχετικό έγγραφο που επισυνάπτουμεέχει ενημερώσει, ως όφειλε, τόσο τον ΔΕΔΔΗΕ, το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας, το Α.Τ Αμαρουσίου, όσο και το Δήμο Αμαρουσίου, ότι δεν εκτελεί καμία οικοδομική εργασία προς αποφυγή κάθε κινδύνου ατυχήματος, μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες μετατόπισης – εκτροπής των δικτύων του ΔΕΔΔΗΕ εκτός του περιγράμματος εκσκαφής του έργου και παράλληλα ότι έχει καταβληθεί πλήρως το απαιτούμενο ποσό προς τον ΔΕΔΔΗΕ, που αντιστοιχεί στο κόστος αναγκαίων των εργασιών μετατόπισης, αναμένοντας την σχετική ενημέρωση για τη συνέχιση του έργου.

Είναι εμφανές ότι όλα γίνονται με πρόγραμμα, συνεννόηση μεταξύ των αρμόδιων υπηρεσιών και ακολουθείται συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα εργασιών που δυστυχώς η αγαπητή συνάδελφος και αγνοεί αλλά και δε μπαίνει στον κόπο να της γνωστοποιηθεί πριν προβεί σε πράξεις που την αφήνουν εκτεθειμένη στα μάτια χιλιάδων συμπολιτών μας.

Προφανώς και στην ίδια οι Διοικήσεις Τζανίκου, που υποβάθμισαν και υπερχρέωσαν την πόλη μας, της άφησαν κάποια «κουσούρια» κουτοπονηριάς και ακραίου πολιτικαντισμού, που δεν περνούν φυσικά στις μέρες μας.

Δε φτάνει που η κα Σύμβουλός υπερθεμάτιζε και υπερψήφιζε κατά το παρελθόν τα έργα των Διοικήσεων Τζανίκου που έθαψαν το Ιστορικό Κέντρο του Αμαρουσίου καθώς και την εμπορικότητά του, με την κατασκευή των καταστρεπτικών κυβόλιθων, έρχεται να κάνει υποδείξεις στη Διοίκηση Πατούλη.

Απλά να της τονίσουμε για πολλοστή φορά, πως αντιπροσωπεύει το κακό παρελθόν που ψήφιζε έργα υπερχρεώνοντας τις νέες γενιές Μαρουσιωτών, χωρίς πρόγραμμα και καμία πρόβλεψη χρηματοδότησης.

Η δική μας Διοίκηση, κα Διακολιού, και στο υπόγειο πάρκινγκ σκέφτηκε τον απλό πολίτη, χωρίς να τον επιβαρύνει αλλά να τον ανακουφίσει, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας το εν λόγω αναπτυξιακό έργο με 0 ευρώ, εξασφαλίζοντας πλήρη χρηματοδότηση. 

Επειδή κάθε Σαββατοκύριακο επιλέγει η εν λόγω Δικηγόρος επιμελώς να μας απειλεί με ανυπόστατες κατηγορίες και ψευδείς ειδήσεις, για μια ακόμη φορά τις επιστρέφουμε τις απειλές, με συγκεκριμένες απαντήσεις και στοιχεία, που αν είχε το κουράγιο να έρθει στις υπηρεσίες του Δήμου θα γνώριζε πλήρως πως εκτελούνται τα Μεγάλα Έργα.

 

Σχετικά αρχεία


Μετάβαση στο περιεχόμενο