Αξιόλογες δημιουργίες κεραμικής τέχνης παρουσίασαν οι σπουδαστές των Τμημάτων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Έργα παραδοσιακής και καλλιτεχνικής κεραμικής που δημιούργησαν οι σπουδαστές των Τμημάτων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου.Οι σπουδαστές των Τμημάτων Κεραμικής του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού με τους δασκάλους τους, κεραμίστες Μιχάλη και Ευαγγελία Σκλάβαινα.


Παρουσία φίλων της Κεραμικής Τέχνης πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της ετήσιας έκθεσης των Τμημάτων Κεραμικής του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Αμαρουσίου.


Περισσότεροι από 100 σπουδαστές παρουσίασαν αξιόλογες δημιουργίες τόσο από άποψης τεχνικής όσο και αισθητικής, έργα παραδοσιακής και καλλιτεχνικής κεραμικής που κατασκεύασαν υπό την καθοδήγηση των διδασκόντων τους, των κεραμιστών Μιχάλη και  Ευαγγελίας  Σκλάβαινα.Εκπροσωπώντας το Δήμαρχο Αμαρουσίου κο Γιώργο Πατούλη, ο Αντιδήμαρχος επί θεμάτων Πολιτισμού και Αθλητισμού κο Νικόλαος Πέππας  εγκαινίασε την έκθεση κεραμικής, επιβραβεύοντας την προσπάθεια των συμμετεχόντων και εκφράζοντας την ικανοποίησή του που οι σύγχρονοι κεραμίστες συνεχίζουν επάξια την τέχνη που ήκμασε στην πόλη του Αμαρουσίου και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της πολιτιστικής κληρονομιάς και παράδοσής της.
Ο κ. Πέππας μεταφέροντας τους θερμούς χαιρετισμούς του Δημάρχου κου Γιώργου Πατούλη διαβεβαίωσε τους παρευρισκόμενους ότι παρά τις δύσκολη συγκυρία το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού θα εξακολουθήσει να παράγει πολιτισμό στην πόλη και να προσφέρει δημιουργική διέξοδο για όλες τις ηλικίες.

Μετάβαση στο περιεχόμενο