Αξιόλογα καλλιτεχνικά έργα κεραμικής παρουσιάζουν οι σπουδαστές των τμημάτων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού στο Δημαρχείο Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΟ Πρόεδρος του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου Νικόλαος Πέππας, με τον κ. Σκλάβαινα, καθηγητή των σπουδαστών στα ερασιτεχνικά τμήματα κεραμικής του ΚΤΠ.
|download file .jpg 85 Kb|


|download file .jpg 96 Kb|


|download file .jpg 93 Kb|


|download file .jpg 84 Kb|

Οι σπουδαστές των  ερασιτεχνικών τμημάτων κεραμικής του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου τους, εκθέτουν τις καλλιτεχνικές δημιουργίες τους στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου, με την ευκαιρία ολοκλήρωσης του φετινού κύκλου σπουδών.
    
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ν. Γαρδέλης, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Εξωραϊσμού της πόλης Επ. Κατσιγιάννης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Ν. Αλεπούς, ο Πρόεδρος του Ποντιακού Συλλόγου Αμαρουσίου ‘Ν. Καπετανίδης’ Δ. Κοσμίδης, με τον κεραμίστα Μ. Σκλάβαινα, καθηγητή των σπουδαστών στα ερασιτεχνικά τμήματα κεραμικής του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού.
|download file .jpg 81 Kb|


Σύγχρονα έργα κεραμικής εκτίθενται στην έκθεση που φιλοξενείται στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου, δημιουργίες των σπουδαστών των ερασιτεχνικών τμημάτων κεραμικής του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου.

Περισσότεροι από 130 σπουδαστές, υπό την καθοδήγηση των διδασκόντων τους τόσο από άποψης τεχνικής όσο και αισθητικής, των κεραμιστών Μιχάλη και Ευαγγελίας Σκλάβαινα δημιούργησαν αξιόλογα έργα, αποτυπώντας το μεράκι και την αγάπη τους στην σύγχρονη κεραμική τέχνη, στη διάρκεια του φετινού κύκλου σπουδών.

Στα εγκαίνια της έκθεσης ο Πρόεδρος του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Νικόλαος Πέππας, εξέφρασε την ικανοποίησή του που οι νέοι κεραμίστες μέσα από τις καλλιτεχνικές δημιουργίες τους αποδεικνύονται άξιοι συνεχιστές της  κεραμικής τέχνης στο Μαρούσι, που αποτελεί σημείο αναφοράς στην πολιτιστική ταυτότητα και παράδοση της πόλης.

Ο κ. Πέππας μετέφερε στους σπουδαστές τα συγχαρητήρια του Δημάρχου κ. Γιώργου Πατούλη για τη συμμετοχή τους στα ερασιτεχνικά τμήματα του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού και την αξιόλογη προσπάθεια τους για μια ακόμη χρονιά,  με τη διαβεβαίωση ότι παρά τη δύσκολη συγκυρία, το Μαρούσι θα συνεχίσει να παράγει πολιτισμό και θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε οι δημότες και κάτοικοι της πόλης να συνεχίσουν να καλλιεργούν τα ιδιαίτερα ταλέντα τους.

Την εκδήλωση των εγκαινίων της έκθεσης τίμησαν με την παρουσία τους  πλήθος φίλων της κεραμικής τέχνης, καθώς και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νώντας Γαρδέλης, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Εξωραϊσμού της πόλης Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης και ο Δημοτικός Σύμβουλος Νικόλαος Αλεπούς.

Η έκθεση λειτουργεί από τις 10:00 – 13:00 και από 17:00 – 20:00.

Μετάβαση στο περιεχόμενο