Αξέχαστα τραγούδια του Στέλιου Καζαντζίδη απόλαυσαν οι εκατοντάδες φίλοι του στο Μαρούσι, στο μουσικό αφιέρωμα που διοργάνωσε το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου και ο Σύλλογος Φίλων Επαρχίας Ελασσόνας

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης καλωσορίζει τους εκατοντάδες φίλους του αξέχαστου λαϊκού μας ερμηνευτή Στέλιου Καζαντζίδη στο μουσικό αφιέρωμα, που διοργάνωσε το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού και ο Σύλλογος Φίλων Επαρχίας Ελασσόνας.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τη σύζυγο του Στ.Καζαντζίδη κα Βάσω Καζαντζίδη, τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Αθλητισμού Ν. Πέππα και τον Πρόεδρο της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Δ. Καρλαύτη.  


Στον αξέχαστο ερμηνευτή του λαϊκού τραγουδιού Στέλιο Καζαντζίδη ήταν αφιερωμένη η μουσική εκδήλωση που διοργάνωσε το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου σε συνεργασία με το Σύλλογο Φίλων Στέλιου Καζαντζίδη Επαρχίας Ελασσόνας, στην πλατεία Εργατικών Κατοικιών. 


Φίλοι και λάτρεις του μουσικού ρεπερτορίου του Στέλιου Καζαντζίδη, πλημμύρισαν την πλατεία, προκειμένου να απολαύσουν τα τραγούδια, που ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής έχει σφραγίσει με τη φωνή του και τη μοναδική ερμηνευτική δεξιοτεχνία.                         


Την εκδήλωση προλόγισε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης, ο οποίος αναφερόμενος στον αξέχαστο λαϊκό μας ερμηνευτή, που με τη μοναδική χροιά της φωνής του εξέφρασε τις αγωνίες και τους φόβους, αλλά και τις ελπίδες μιας ολόκληρης γενιάς, συνεχάρη το Σύλλογο Φίλων της Επαρχίας Ελλασόνος για την αξιέπαινη προσπάθεια τους να κρατήσουν ζωντανή τη μουσική λαϊκή μας  παράδοσή και να την μεταλαμπαδεύσουν στις επόμενες γενιές.


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κος Νικόλαος Πέππας και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κος Δημήτρης Καρλαύτης, ενώ το μουσικό αφιέρωμα του Δήμου Αμαρουσίου στο Στέλιο Καζαντζίδη τίμησε με την παρουσία της η σύζυγός του κα Βάσω Καζαντζίδη.  


Τα τραγούδια του Στέλιου Καζαντζίδη ερμήνευσαν εξαιρετικά ο Γιώργος Ροδακίδης, Σαράντος Αρβανίτης και ο Γιώργος Μπάκας, με την επίσης εξαιρετική ορχήστρα: Με τον Νίκο Χοϊκά στο μπουζούκι,τον Σαράντο Αρβανίτη στην κιθάρα και τον Γιώργο Γούση στο αρμόνιο.

Μετάβαση στο περιεχόμενο