Αντιπροσωπία από την Chaoyang επισκέφτηκε το Μαρούσι

Print Friendly, PDF & Email










|download file .jpg 152KB|


|download file .jpg 192|


 


Επίσκεψη στο Μαρούσι πραγματοποίησε 8μελής αντιπροσωπία από την αδελφοποιημένη πόλη Chaoyang του Πεκίνου. Επικεφαλής της αντιπροσωπίας ήταν η κ. Xin Yanqin, πρόεδρος της Λαϊκής Πολιτικής και Συμβουλευτικής Επιτροπής της Chaoyang.

Η αντιπροσωπία συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλη, με τον οποίο αντάλλαξε αναμνηστικά δώρα, ενώ ξεναγήθηκε στο Μαρούσι, με επισκέψεις στο ΟΑΚΑ, την Ολυμπιακή Πινακοθήκη και τις Πλατείες Κασταλίας και Ηρώων, για τις οποίες εξέφρασαν τις θετικές τους εντυπώσεις.

Επίσης, στους κινέζους αντιπροσώπους παρουσιάστηκε στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, το οργανόγραμμα λειτουργίας του Δήμου Αμαρουσίου, από τον Γ. Γ. του Δήμου κ. Μ. Χρηστάκη, ενώ χαιρετισμούς απηύθυναν οι αντιδήμαρχοι κ. Ρένα Χαλιώτη, Επ. Γαρδέλης και Γ. Ιατρίδης.











          



















 


Μετάβαση στο περιεχόμενο