Αντικατάσταση προϊόντος στον κατάλογο της 5ης Δράσης Εγχώριων Αγροτικών Προϊόντων απευθείας από τον Παραγωγό στον Καταναλωτή του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Για την ορθή πληροφόρηση του καταναλωτικού κοινού, ο Δήμος Αμαρουσίου ενημερώνει ότι στο πλαίσιο της 5ης Δράσης Εγχώριων Αγροτικών Προϊόντων απευθείας από τον Παραγωγό στον Καταναλωτή και άνευ τηλεφωνικής παραγγελίας, που διοργανώνει την Κυριακή 16 Ιουνίου 2013, λόγω κωλύματος της τελευταίας στιγμής από μέρους του παραγωγού, το υπ’ αριθμόν 5 προϊόν «ΦΕΤΑ Π.Ο.Π Τρικάλων – (αιγοπρόβειο γάλα) Συσκ. 2 κιλών – ΤΙΜΗ 12 € Συσκ. 4 κιλών – ΤΙΜΗ 24 €» θα αντικατασταθεί από αντίστοιχη πιστοποιημένης ποιότητας ΦΕΤΑ Π.Ο.Π Καλαμπάκας. Το νέο προϊόν θα διατεθεί σε αεροστεγή συσκευασία του 1 κιλού ή 2 κιλών στην ίδια τιμή των 6 €/κιλό.


Η διανομή των προϊόντων θα πραγματοποιηθεί στο χώρο στάθμευσης πίσω από το Ο.Α.Κ.Α επί της οδού Αμαρυσίας Αρτέμιδος από 8 π.μ. έως 2 μ.μ.


Για πληροφορίες και ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν από Δευτέρα – Παρασκευή, 9 π.μ. έως 3 μ.μ. στο τηλ. 2132038349.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο