Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας Β. Κόκκαλης: Ο αναρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης Αττικής ας αναζητήσει να «καπηλευτεί» άλλο έργο για να «σπρώξει» τις προσωπικές του φιλοδοξίες

Print Friendly, PDF & Email

Ο κύριος Καραμέρος αν θεωρεί ότι το Μαρούσι και οι Πολίτες του είναι το κατάλληλο πεδίο για να παίξει το παιχνίδι των προσωπικών του φιλοδοξιών είναι γελασμένος.

Είναι αστείο το γεγονός ότι ο Αντιπεριφειάρχης Αττικής, με πλήρη αναρμοδιότητα, διατυμπανίζει ότι θα προχωρήσει στην κατασκευή βρεφονηπιακού σταθμού στη γειτονιά του Ψαλιδίου.

Ακριβώς για ποιον σταθμό μιλάει;  Για αυτόν για τον οποίον η εξασφάλιση του χώρου, ο σχεδιασμός, η μελέτη, οι διαδικασίες ωρίμανσης, η έκδοση της οικοδομικής άδειας έχουν γίνει με ενέργειες και χρηματοδότηση του Δήμου Αμαρουσίου;

Για τον ίδιο σταθμό μιλάει; Για αυτόν για τον οποίον οι διαδικασίες έχουν οριστικοποιηθεί από το 2015 και το έργο παραμένει επιλεκτικά κρυμμένο στα συρτάρια της Περιφέρειας; Για ποιον λόγο, ακριβώς, επαίρεται ο κ. Καραμέρος; Για τα τρία χρόνια απραξίας και απαξίωσης των χρημάτων του Μαρουσιώτικου λαού; Αναρωτιόμαστε ακόμα εάν έστω γνωρίζει κατά που πέφτει η περιοχή.
 

Εκτός από αναληθής ο κύριος Καραμέρος στερείται και μνήμης.

Ας του την φρεσκάρουμε, θυμίζοντάς του, ότι ήταν αυτός, το ίδιο πρόσωπο που υπόσχεται σήμερα βρεφονηπιακό σταθμό, που πριν κάποιο διάστημα δημόσια δήλωνε ότι το Ψαλίδι δεν τον χρειάζεται έναν τέτοιο σταθμό.

Το Μαρούσι δεν διαπραγματεύεται. Απαιτεί αυτό που δικαιούται.

Δήμος και πολίτες απαιτούμε έργα εκατομμυρίων ευρώ για ασφαλτοστρώσεις, ανακατασκευές πεζοδρομίων, αντιπλημμυρικά έργα, και μια σειρά από άλλες παρεμβάσεις για τα οποία ο Δήμος Αμαρουσίου έχει καταθέσει ώριμες μελέτες, να βγουν από τα συρτάρια της Περιφέρειας. Τα χρήματα είναι των πολιτών και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να παίζει προσωπικά παιχνίδια.

Καλούμε την Περιφερειακή Αρχή Αττικής να πάψει να λειτουργεί εξωθεσμικά, αλλά τηρώντας τις συντεταγμένες διαδικασίες και με σεβασμό και υπευθυνότητα απέναντι στους Μαρουσιώτες. Η λογική του παζαριού δεν ταιριάζει στη φιλοσοφία ούτε της Διοίκησης ούτε των Μαρουσιωτών.

Μετάβαση στο περιεχόμενο