Αντιδήμαρχος Οικονομικών Σπύρος Σταθούλης: «Ο κ. Μαγιάκης, παραπαίει στη σύγχυση και στην απελπισία»

Print Friendly, PDF & Email

Η επαναφορά του κυρίου Μαγιάκη, στο θέμα του Προϋπολογισμού του Δήμου για το 2018, σε συνέχεια των απαντήσεων του αρμόδιου Αντιδημάρχου Σπύρου Σταθούλη, επί των ερωτημάτων που έθεσε η παράταξή του «Ενότητα, Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι», ένα πράγμα αποδεικνύει: την πλήρη σύγχυση και απελπισία του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Για άλλη μια φορά παρασύρεται από τις μικροπολιτικές του σκοπιμότητες. Τις τεκμηριωμένες απαντήσεις που του παρείχαμε σε ένα προς ένα τα ερωτήματα που έθεσε, μάλλον τις αγνόησε και επανέρχεται σε μια αγωνιώδη προσπάθεια δημιουργίας ψευδών εντυπώσεων.

Να του επαναλάβουμε, λοιπόν, ότι είτε δυσκολεύεται να το δεχτεί είτε όχι, παραλάβαμε έναν Δήμο με χρέη 300 εκατ. ευρώ και μέσα σε λίγα χρόνια καταφέραμε να έχουμε στα ταμεία μας 31 εκατ. ευρώ.

Ενημερώνουμε, λοιπόν, τον κύριο Μαγιάκη, ότι αυτό το ταμειακό απόθεμα αποτελεί την παρακαταθήκη της Διοίκησής μας για τους πολίτες.

Έχουμε δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να είναι ασφαλείς και για να δημιουργήσουμε ωφέλεια για την πόλη και δεν θα επιτρέψουμε να βρεθεί ο Δήμος ποτέ ξανά σε όμοια κατάσταση.

Κύριε Μαγιάκη, κατανοούμε την απελπισία σας, αλλά δεν περιμέναμε να φτάσετε στο σημείο ακόμα και να απολογηθείτε για τις ατυχείς επιλογές σας. Σας ευχόμαστε στο μέλλον να είστε πιο προσεκτικός στα κομματικά σας ταιριάσματα.

Μετάβαση στο περιεχόμενο