Αντιγριπικό εμβολιασμό παρείχε σε ανασφάλιστους και οικονομικά αδύναμους συμπολίτες το Δημοτικό Πολυιατρείο Αμαρουσίου, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Γ. Πατούλη

Print Friendly, PDF & EmailΟ Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αντ. Παρτσινέβελος επιβλέπει τη διαδικασία του αντιγριπικού εμβολιασμού σε ανασφάλιστους και οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας από τη βοηθό μικροβιολόγου, εργαζόμενη στο Δημοτικό Πολυιατρείο Κ. Σεβαστή.


Σε περισσότερους από εκατό συμπολίτες μας ανασφάλιστους και οικονομικά αδύναμους που ανήκουν στις ομάδες υψηλού κινδύνου πραγματοποιήθηκε αντιγριπικός εμβολιασμός για την εποχική γρίπη της περιόδου 2012 – 2013, στο Δημοτικό Πολυϊατρείο του Δήμου Αμαρουσίου.
Στη λήψη του αντιγριπικού εμβολίου υποβλήθηκαν επίσης οι εργαζόμενοι στους Δημοτικούς Βρεφονηπιακούς Σταθμούς.


Ο δωρεάν αντιγριπικός εμβολιασμός διεξήχθη μετά από πρωτοβουλία του Δημάρχου Αμαρουσίου και Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κου Γιώργου Πατούλη από τον Οργανισμό Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης (Ο.ΚΟΙ.Π.Δ.Α.), κατόπιν εξασφάλισης των εμβολίων από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγιεινής του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.


Ο Δήμαρχος κος Γιώργος Πατούλης εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την επιτυχή υλοποίηση του προγράμματος υπογράμμισε:
«Ανασφάλιστοι και οικονομικά αδύναμοι συμπολίτες μας που ανήκουν στις ομάδες υψηλού κινδύνου όπως ηλικιωμένοι, παιδιά και ενήλικες με χρόνιες παθήσεις κ.α. κινδύνευαν να μείνουν ακάλυπτοι κατά της εποχικής γρίπης, με πιθανές συνέπειες για την υγεία τους.
Αξιοποιώντας κάθε πρόσφορο μέσον και με τη συνδρομή του Δημοτικού Πολυϊατρείου τους παρείχαμε βασική υγειονομική φροντίδα που έχουν ανάγκη και θέλουμε να τους διαβεβαιώσουμε ότι και στο μέλλον θα είμαστε στο πλευρό τους ώστε να μην νοιώθουν μόνοι και απροστάτευτοι.»


Την ικανοποίησή του επίσης εκφράζει ο Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης κος Νικόλαος Κάββαλος και ευχαριστεί το προσωπικό του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α. που συνέβαλε και σε αυτή την προσπάθεια.

Μετάβαση στο περιεχόμενο