Ανοιχτή πρόσκληση στην παράταξη ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ να παρευρεθεί στα εγκαίνια του Νέου Βρεφονηπιακού Σταθμού Κοκκινιάς

Print Friendly, PDF & Email
Για μια ακόμη φορά η Δημοτική Παράταξη ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ επιχειρεί να καλύψει το πολιτικό της κενό με ανακοινώσεις υβριστικού περιεχομένου.


Δεν θα «πέσουμε στην παγίδα» που στήνουν οι δυνάμεις της πολιτικής ανευθυνότητας και δεν θα απαντήσουμε στους υβριστικούς τους χαρακτηρισμούς.
ʼλλωστε στην πολιτική καταφεύγουν σε ύβρεις και συκοφαντίες, όσοι δεν έχουν θέσεις και επιχειρήματα.


Στην ανευθυνότητα και τις ύβρεις τους, απαντάμε με έργο. Έργο σε όλη την πόλη, σε κάθε γειτονιά.


Στην παράταξη ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ που αμφισβητεί με τις ανακοινώσεις της  το έργο της Διοίκησης Πατούλη στο Μαρούσι , απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση, προκειμένου  να παρευρεθούν τα στελέχη της στα εγκαίνια του νέου Βιοκλιματικού Παιδικού Σταθμού Κοκκινιάς, που θα πραγματοποιηθούν την προσεχή Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013, στις 12 μ.μ..


Για να δουν με τα μάτια τους αυτό που μέχρι σήμερα αρνούνται να παραδεχθούν, αυτό που βλέπουν όλοι οι συμπολίτες μας τα τελευταία 7 χρόνια, ένα ακόμη σημαντικό έργο της Διοίκησης Πατούλη, που αφήνουμε κληρονομιά στις οικογένειες και τα μικρά παιδιά της πόλης μας.


Στο μεταξύ , αναμένουμε ακόμη να αποδείξουν ότι διαθέτουν το πολιτικό θάρρος και το φιλότιμο, ώστε να ζητήσουν συγγνώμη για τα όσα συκοφαντικά υποστήριζαν σε βάρος της Διοίκησης Πατούλη, για το έργο των δύο πεζογεφυρών.

Μετάβαση στο περιεχόμενο