Αναμετρήσεις για τους μικρούς αθλητές και τις αθλήτριες του Τμήματος Αθλητισμού Δήμου Αμαρουσίου και του Γ.Σ.Α στην 4η Ημερίδα Στίβου στο Ζηρίνειο στάδιο

Print Friendly, PDF & Email
Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Ν. Πέππας, ενώ απονέμει μετάλλια σε νικητές των αγώνων της 4ης Ημερίδας Στίβου.


Από τις προσπάθειες των αθλητριών στο σκάμμα.

Στιγμιότυπα από τους αγώνες δρόμου ταχύτητας κοριτσιών και αγοριών.


Από τις προσπάθειες των αθλητών στις ρίψεις.


 


Με τη συμμετοχή περισσότερων από 100 νηπίων, μαθητών Δημοτικού και Γυμνασίου, όλοι τους αθλητές και αθλήτριες του Τμήματος Αθλητισμού του Δήμου και του Τμήματος Στίβου Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου, ολοκληρώθηκε η 4η Ημερίδα Στίβου που διεξήχθη στο Ζηρίνειο δημοτικό στάδιο Κηφισιάς επισφραγίζοντας τις προσπάθειες της φετινής αθλητικής χρονιάς. Το συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, προς τους αγωνιζόμενους αθλητές μετέφερε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Νίκος Πέππας.


Το πρόγραμμα της Ημερίδας Στίβου, που εντάσσεται στις Γιορτές Αθλητισμού του Δήμου για το 2014, περιελάμβανε αγώνες δρόμου ταχύτητας στα 30 μ., 50 μ. και 60 μ. ανάλογα με τις ηλικιακές κατηγορίες, άλμα εις μήκος και ρίψεις.


Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Νίκος Πέππας, απένειμε διπλώματα σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες που συμμετείχαν στους αγώνες, και με μετάλλια για τις επιδόσεις τους επιβράβευσε τους τρεις πρώτες ανά αγώνισμα.


Χαιρετίζοντας τη διοργάνωση ο κ. Πέππας, μετέφερε στα παιδιά τα συγχαρητήρια του Δημάρχου κ. Πατούλη, και ευχαρίστησε τους γυμναστές του Τμήματος Αθλητισμού του Δήμου για την άρτια προετοιμασία και διοργάνωση.


Υπεύθυνοι των προγραμμάτων Στίβου του Τμήματος Αθλητισμού του Δήμου ήταν η Ιωάννα Μαρτάκη και ο Αντώνης Μπαμπαρούτσης, ενώ με τη συμμετοχή τους στήριξε σε όλη τη διάρκεια της διεξαγωγής των αγώνων όλο το προπονητικό επιτελείο του Τμήματος Αθλητισμού του Δήμου.


Ο Δήμος Αμαρουσίου ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Κηφισιάς για την παραχώρηση του σταδίου για τις ανάγκες της διοργάνωσης καθώς, επίσης, τον υπεύθυνο του Κοινωνικού Φαρμακείου Δήμου Αμαρουσίου Παναγιώτη Χελά, για την παρουσία του στη διάρκεια των αγώνων για όποια περίπτωση έκτακτης ανάγκης.


Τις προσπάθειες των αθλητών παρακολούθησαν οι γονείς τους όπως, επίσης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Βαγγέλης Κάββαλος, Κατερίνα Ιωάννου, Δημήτρης Καρλαύτης, Ελένη Λέκκα.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο