Αναλυτική ενημέρωση της Διοίκησης του Δήμου Αμαρουσίου στη χήρα του Γεώργιου Τριανταφυλλίδη σχετικά με πορεία εφαρμογής της διάταξης του Ν. 2266/94

Print Friendly, PDF & Email

Αναλυτική ενημέρωση παρείχαν ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Βασίλης Κόκκαλης και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Γεώργιος Διδασκάλου στην χήρα του εργαζόμενου Γεώργιου Τριανταφυλλίδη, σχετικά με την εξέλιξη της διαδικασίας για τη χρήση της διάταξης του Ν. 2266/94, που δίνει τη δυνατότητα πρόσληψης συγγενικού προσώπου α’ βαθμού σε κενή οργανική θέση ανάλογων προσόντων στο δημόσιο τομέα.

 

Η ενημερωτική συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, τη Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018, στο πλαίσιο της αρωγής και της ευαισθησίας της Διοίκηση προς τους εργαζόμενους και αποτελεί συνέχεια των επαφών που έχουν προηγηθεί με την κα Σοφία Κορέλα.         

 

Τα μέλη της Διοίκησης, σε συνέχεια της βούλησης και των εντολών του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη ενημέρωσαν την κα Κορέλα ότι έχουν δρομολογηθεί οι σχετικές διοικητικές διαδικασίες από τα υπηρεσιακά όργανα του Δήμου, επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη φορά τη βούληση και τη θετική διάθεση  προσωπικά του Δημάρχου, αλλά, και του Δήμου για την ευόδωση της προσπάθειας αυτής.                    

Η κα Κορέλα εξέφρασε τις ευχαριστίες της προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου για το αμέριστο ενδιαφέρον του από την πρώτη στιγμή του τραγικού συμβάντος στην οικογένειά της, εκφράζοντας την παράκληση να σταματήσει η κάθε είδους εκμετάλλευση του ανθρώπινου πόνου που βιώνει για την απώλεια του συζύγου της.         

 

Σχετικά αρχείαΑναλυτική ενημέρωση της Διοίκησης του Δήμου Αμαρουσίου στη χήρα του Γεώργιου Τριανταφυλλίδη σχετικά με πορεία εφαρμογής της διάταξης του Ν. 2266/94

Μετάβαση στο περιεχόμενο