Ανακοινώσεις για λαϊκή κατανάλωση, από την αποκαλούμενη λαϊκή επιτροπή Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Με αφορμή την ανακοίνωση που εξέδωσε η αυτοαποκαλούμενη  λαϊκή επιτροπή Αμαρουσίου, σχετικά με την υποτιθέμενη άρνηση της Διοίκησης του Δήμου Αμαρουσίου να συναντηθεί μαζί της, θα θέλαμε για την αποκατάσταση της αλήθειας να επισημάνουμε τα εξής:


Είναι ψέμα ότι η Διοίκηση του Δήμου αρνήθηκε να δεχθεί την συγκεκριμένη επιτροπή.  Η Διοίκηση του Δήμου έχει διαρκώς την πόρτα της ανοικτή στους πολίτες και τους Συλλόγους της πόλης, κι αυτό το ξέρουν καλά «και οι πέτρες» στο Μαρούσι.

Η αλήθεια είναι πως χωρίς να υπάρχει κανένα κλεισμένο ραντεβού ούτε προηγούμενο αίτημα για συνάντηση, εμφανίσθηκαν ξαφνικά μια ομάδα πολιτών που αποκαλείται λαϊκή επιτροπή Αμαρουσίου ( η οποία είναι γνωστό ότι κατευθύνεται από συγκεκριμένο κόμμα της Αριστεράς) έξω από το Γραφείο Δημάρχου. Και απαίτησαν να ακυρώσουν ο Δήμαρχος και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου  προγραμματισμένα ραντεβού και συσκέψεις, για να τους δεχθούν. Φυσικά κάτι τέτοιο δεν ήταν εφικτό, γι αυτό τους ζητήθηκε να περιμένουν μέχρι να ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους ώστε στη συνέχεια να μπορέσει  να συναντηθεί μαζί τους ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου. Εκείνοι όμως έκριναν σκόπιμο να μην περιμένουν αλλά να αποχωρήσουν και να εκδώσουν στη συνέχεια ανακοίνωση – καταγγελία, όχι γιατί αυτό υπηρετεί την αλήθεια, αλλά γιατί με τον τρόπο αυτό εξυπηρετούσαν καλύτερα τις μικροκομματικές τους σκοπιμότητες.

Με αφορμή το περιστατικό αυτό, η Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου τονίζει πως έχει ανοικτή την πόρτα της σε όλους τους Συλλόγους, σε κάθε πολίτη, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να επιτρέψει να επικρατήσει η λογική του τσαμπουκά.

Σε μια περίοδο που δοκιμάζονται οι αντοχές της ελληνικής κοινωνίας, δεν θα επιτρέψουμε να επικρατήσει ο Νόμος της Ζούγκλας στην καθημερινή λειτουργία του Δήμου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο